Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek ti a férfitöbblet miatt nem tudtok társat találni?
18."Nekem ez fura hogyha nem kapja meg a legjobbat akkor nem is keres. Miért? A szex nem játszik csak az észérvek? Itt úgy vannak beallitva a nők mintha testi igények nélküli számító személyek homogén masszája."
Azért mert a szex nem kell attól, aki nem a legjobb. Hogy legyen jó a szex egy olyannal, aki nem vonzó számomra? Igen, vannak testi igényeink, de annyira nem fontos, hogy bárkinek odaadjuk magunkat. Ezenkívül a férfiak többségének abszolút fogalma sincs arról, hogy mi a jó a nőnek a szexben. Van, amikor még azzal sem jön össze az orgazmus, aki külsőre és belsőre is 100%-ban megfelel, pedig megvan a vonzalom/szerelem.
Egy nőnek a szex egyszerűen zsákbamacska, épp ezért nem adja olyan könnyen.
34# miért gondolod, hogy odakell adnod a szexet😸
Nekem nem kell a szexed, nekem a csaj szeretete kell akit bírok szexuális módon ( is).
Azt értitek, hogy nem a teljes népességet kell nézni, hanem a 18-40 közöttit, amelyik szaporodás szempontjából lényeges?!
A 29-es válaszoló pl. érti, hogy a KSH adatait lebonthatná korcsoportokra is? A természetet nem érdekli, hogy mennyivel több 10 éves fiú van, mint 10 éves lány, vagy mennyivel több 60 éves nő van, mint férfi. Az itteni válaszolók 80-90%-a is 18-40 év közötti, mert ők a leginkább érdekeltek a szaporodásban, pártalálásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!