Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívott fel?

Figyelt kérdés
Volt egy situationship, akivel szétmentünk, de tiltás helyett csak töröltem és beállítottam, hogy ne jelezze, ha írna. Jó pár hétig no contact volt, erre a semmiből felhívott messengeren. Azt mondja véletlen volt, de akkor is én voltam megnyitva ha engem hívott véletlen. Bár én azt sem hiszem, hogy véletlen, szerintem csak így akarja magára újra felhívni a figyelmet, mert rájött, hogy nem futok utána.
2023. febr. 19. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Hogy mid volt?!
2023. febr. 19. 23:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Situationship = Több mint barátság extrákkal, kevesebb mint klasszikus párkapcsolat
2023. febr. 19. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Kérdezd meg tőle. Biztosabb pontosabb válasszal szolgálna, mint mi itt csak úgy találomra.
2023. febr. 19. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
utálom a zoomereket
2023. febr. 19. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:
valszeg az új pasiját akarta, csak téged sikerült
2023. febr. 20. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól látod. Eddig bírta a figyelmed nélkül, de ahhoz gyáva volt, hogy ezt felvállalja és nyíltan felhívjon. Hagyd annyiban, ne is vond kérdőre, azzal csak a csapdájába esnél. Ha nem reagálsz, akkor az jobban zavarja.
2023. febr. 20. 07:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Játszani akarja neked a kis kakast a szemétdomb tetején, de a te fél krajcárodból úgy sem kap és ezt nehezen tudja megemészteni. Vagy hagyjad, vagy add tudtára, hogy te bizony másnak tojsz tojást.
2023. febr. 20. 07:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy miért hívott fel ha ezen te már túl tetted magad? Miért kell még mindig a másikkal foglalkozni mit miért csinál ha egyszer nem érdekel?
2023. febr. 20. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!