Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen srácok, hol bujkálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen srácok, hol bujkálnak? Hol találhatok ilyet?

Figyelt kérdés

Fiatal, gyermektelen

Sármos, jóképű, edzett, de magától nem elszállt

Egyszerű, udvarias, nem bunkó

Romantikus, érzelmes

https://www.youtube.com/watch?v=oB3bWfMnTA8

A videóban a csaj barátja. A többi videóból kiderült milyen udvarias, jól nevelt és romantikus a srác

Hogy nem találkozom ilyen srácokkal Budapesten soha?

2023. febr. 19. 22:53
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
73%
Klónozni kellene tényleg. Szereti a csajt, nincs elszállva magától, nem harsány, tényleg kellene még jó sok hasonló. Jól néz ki, sokkal jobban mint az átlag.
2023. febr. 20. 09:33
 32/45 Hans Pötterman ***** válasza:
91%
Méghogy el vannak szállva a csajok elvárásai... tényleg nem olyan nagy durranás hozni ezt a szintet, komolyan ennyire pocsék a helyzet társadalmilag,hogy ezek a mondhatni alap dolgok ennyire szenzációnak számítanak?
2023. febr. 20. 12:34
 33/45 anonim ***** válasza:
93%

Valahogy így, igen...

Látod, itt is hányan ugrottak a kérdezőnek, mintha valami irreálisan magas elvárás lenne.

Ha hozzáteszed, hogy hűséges, sajnos kiesett a 80-90%.

De ha olyat keresel, aki nem iszik, nem dohányzik, alkalmilag se drogozik, tehát füvet se: kiesett a maradék is.

2023. febr. 20. 13:03
 34/45 Hans Pötterman ***** válasza:
88%
Ezért tapasztaltam mindig,meg tanácsoltam is sok embernek,h elég ha már csak úgy egyszerűen normális, nincs semmi szélsőséges kattanása és nem torzszülött, akkor már nagy gond nem érheti az ismerkedéssel kapcsolatban. Az itteni incelek teóriái nagyon tévesek, irreálisak.
2023. febr. 20. 13:20
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

1-es!

Miért, ha tud nyújtani olyat, akkor te egyből olyan leszel, mint a videóban a srác? Ez ilyen akarat szerint működik?

2023. febr. 20. 14:51
 36/45 anonim ***** válasza:

"3/10-es külsejű csajként miért akarsz Chadet magadnak?"

Nehogy már azt mondd, hogy a videóban a csaj nagy cucc.

2023. febr. 20. 14:52
 37/45 anonim ***** válasza:
72%

" A többi videóból kiderült milyen udvarias, jól nevelt és romantikus a srác"

És lehet, hogy meleg is.

2023. febr. 20. 16:53
 38/45 A kérdező kommentje:

Nem számítottam rá, hogy így nekem ugranak a srácok itt. :D

Ezek szerint ők sem hozzák ezt a szintet, pedig szerintem sem nagy elvárás

2023. febr. 20. 17:48
 39/45 anonim ***** válasza:
23%
Kerdezo ferfi
2023. febr. 20. 19:19
 40/45 anonim ***** válasza:
29%
Jézusom milyen lelkiszegény emberek vannak. Ez neked jó faszi? Külsőre persze, de egyébként egy disztök az egész ember.
2023. febr. 22. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!