Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen srácok, hol bujkálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen srácok, hol bujkálnak? Hol találhatok ilyet?

Figyelt kérdés

Fiatal, gyermektelen

Sármos, jóképű, edzett, de magától nem elszállt

Egyszerű, udvarias, nem bunkó

Romantikus, érzelmes

https://www.youtube.com/watch?v=oB3bWfMnTA8

A videóban a csaj barátja. A többi videóból kiderült milyen udvarias, jól nevelt és romantikus a srác

Hogy nem találkozom ilyen srácokkal Budapesten soha?

2023. febr. 19. 22:53
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
17%
Ha te olyan jó csaj vagy mint amilyen férfiról álmodozol, akkor bármelyik tinder alapú alkalmazással találsz magadnak valami palit, és nem itt vinnyogsz.
2023. febr. 20. 02:43
 22/45 FoxtrotLidérc ***** válasza:
10%
Bocsi, raktam egy lécet. Ha megugrod, itt vagyok. De nem fogod megugrani.
2023. febr. 20. 04:25
 23/45 anonim ***** válasza:
64%

"Szerintem a csávó jobban néz ki a férfiak körében, mint amennyire a csaj a nők körében. "

Fordítva.

2023. febr. 20. 04:29
 24/45 anonim ***** válasza:
91%

A c

A pasit tekintve:

-megvan a teljes hajkoronája

-jók a fogai

-alacsony a testzsírszázaléka

-esztétikus izomzata van

-a divaton lehet vitatkozni de ad magára

-nem beszél bunkó stílusban

-kellemes a hangszíne

Ezek alapján 10-ből 9 magyar férfinél már mindenképpen jobb parti.Ez persze elég gáz mert nem tűnik ez olyan megugorhatatlan lécnek de mégis így van úgyhogy az érintett 90 százalék álljon szépen a tükör elé és köpje le magát ha itt fikázni kezdi a srácot.

2023. febr. 20. 05:02
 25/45 anonim ***** válasza:
81%

24

Egyetértek.

2023. febr. 20. 05:07
 26/45 anonim ***** válasza:
94%

Bazdki, hihetetlen. A csaj kettő, azaz kettő jelzőt írt külsőre.

"Fiatal, gyermektelen

Sármos, edzett, de magától nem elszállt

Egyszerű, udvarias, nem bunkó

Romantikus, érzelmes"

Az edzettet benne hagytam, mert azért mindenki tud tenni. A sárm isegmaradt, mert az is belső tulajdonság inkább.

Kózben itt köpködnek a pasik, hogy na és oszt te milyen nő vagy ezekhez, hö?

Nem kell aggódni, srácok, ti már ott kiestetek, hogy nem bunkó és udvarias. Meg úgy nagyjából az összes többin, talán annyit tudtok nyújtani, hogy a fiatal és gyerektelen stimmel.

Kérdező: nincs külön pasigyűjtőhely. Puszta véletlen, hogy összefutsz-e hasonlóval. Legyél nyitott, járj nyitott szemmel, és füllel. Többnyire fősulin, egyetemen, munkahelyen, tanfolyamon, kutyasétáltatás közben jönnek össze az ilyen párok. Tehát olyan közegben, ahol rendszeresen, (szinte) naponta összefutnak, és van lehetőség beszélgetni.

2023. febr. 20. 06:29
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez konkrétan nem igaz így.

Kutatások igazolják, hogy átlagban a férfiakat Tinderen olyan 1% húzza vissza, míg a nőket is átlagban mindössze 10%-nyi férfi matcheli vissza. Olyan helyzetben, amikor valaki mindenkit jobbra húz, és abból hányan húzzák őket vissza jobbra. Ez persze az átlag.

De létezik egyéb Tinder kísérlet is, egy vonzó nő és vonzó férfi képével, de a nőt még abban a kísérletben is "csak" 3-szor annyian matchelték vissza (tehát csak háromszor annyi match-e volt). Ha az lenne, amit mondasz, akkor a nőnek legalább 5-ször annyi match-ének kéne lennie, mint a palinak. Ha meg 80-10 a tetszési arány, akkor 8-szor annyi match-nek kéne lennie a nőnek.

Lusta vagyok most kikeresni ezt a kutatást, illetve kísérletet, de ha kell, kikeresem neked.

Illetve az is tévhit, hogy ne számítana a bemutatkozás, mert szintén kutatás igazolja, hogy egy színvonalas, érdekes bemutatkozás sokat dobhat egy férfi profilon. Tudom, hogy itt más szokott lenni a tapasztalat, de most ragaszkodtam az objektivitáshoz (kutatási eredményekhez).

2023. febr. 20. 06:53
 28/45 anonim ***** válasza:
48%
Mexikói filmsorozatokban.
2023. febr. 20. 06:54
 29/45 anonim ***** válasza:
12%
Hát izlesek, pofonok. Szerintem nagyon csonti lehetsz 160/44 kérdező.
2023. febr. 20. 07:19
 30/45 anonim ***** válasza:
10%
Ha romantikus, érzelmes férfival találkozol, hanyatt-homlok menekülsz előle.
2023. febr. 20. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!