Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis mellű, fenekű, vékony nő mi miatt nem vonzza annyira a férfiakat?
Figyelt kérdés
2023. febr. 19. 09:15
31/33 anonim válasza:
A személyisége, és a lába, mert szerintem az is szép neki.
32/33 anonim válasza:
Haha én ilyen voltam régebben és manapság ezer ilyen pasiba futottam bele, aki miután végignézte a régebbi képeimet megjegyezte, hogy vékonyan jobban néztem ki. Szóval valami más hiba lehet a toronyban, mert rengeteg pasinak jön be ez a vékony tinilány alkat.
33/33 anonim válasza:
A jelenlegi médiaideál inkább a formásabb test (nem a plötyi vagy a kövér, de nem is az a sportmodell alkat, ami a 2000-es évek elején volt nagy divat... most inkább divat a nagyobb, de formás fenék meg a kevésbé deszkavékony test), így most picit kisebb is rá a "kereslet"... de attól még van sok pasi, akinek ez a testalkat jön be.
Itt meg felmerülnek azok a kérdések, hogy milyen az arcod, hogyan öltözködsz, hogyan viselkedsz, milyen a testtartásod, milyen a testbeszéded, van-e pszichés problémád és az mennyire ül rád ki; ha sminkelsz, hogyan sminkelsz; milyen a beszéded, hogyan kommunikálsz férfiakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!