Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kis mellű, fenekű, vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis mellű, fenekű, vékony nő mi miatt nem vonzza annyira a férfiakat?

Figyelt kérdés

2023. febr. 19. 09:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%
A személyisége miatt. A férfiak ízlése sokkal szerteágazóbb mint a nőké, ezért a végleteken és az extrém külsőn kívül minden nő tetszik még a személyes ismeretségében is több férfinak. Persze minél közelebb van az ideálhoz annál több férfinak tetszik, de olyan nincs, hogy egészséges és ne vonzaná a férfiakat.
2023. febr. 19. 11:14
 22/33 anonim ***** válasza:
95%
16-os: Kevered a soványt a vékonnyal! Nem ugyanaz a kategória, a vékony a karcsúval egyezik meg, és a férfiak zöme - az én tapasztalataim alapján - ezt preferálja. Nos, ha ehhez kimondottan csúnya arc/taszító személyiség társul, akkor nem népszerű az adott nő.
2023. febr. 19. 11:24
 23/33 anonim ***** válasza:
81%

Nekem pont, hogy tetszene egy ilyen külsejű nő😀

F/50

2023. febr. 19. 11:30
 24/33 anonim ***** válasza:
97%
Én világ életemben ilyen alkat voltam és mindig nagyon sok pasinak bejöttem. Talán pont emiatt is olyan nehéz nekem párkapcsolatban lenni, mert túl válogatós lettem. Amúgy én voltam lapos csontos vékony is, most pedig formásan vékony vagyok (az előzőhöz képest +6 kg) és én így sokkal vonzóbbnak érzem magam, van cicim, popsim, combom, laposan utáltam a testemet, de érdekes módon akkor is rengeteg pasi közeledett.
2023. febr. 19. 11:32
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segít ha tudok a létezésedről, ez egy jó kezdés. Na és te vonzónak tartasz?
2023. febr. 19. 12:22
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkinek nem lehet megfelelni.Van akinek pont ez az alkat jön be meg olyan is van aki a 150+kilós nőkre izgul. Nekem a normál,kicsit husibb alkat nagy csöcsökkel ami a zsánerem.Nekem hatalmas pluszt ad a látvány amikor például hátulról csinálva látom a nagy kannákat ringatózni. Vagy kilapulni őket a lepedőn amikor a csaj hason fekszik.Arról nem is beszélve ha ő van felül... Ezután nagyon furcsa lenne egy olyan lánnyal akinél nincs ott kb semmi. De ez én vagyok,más férfiak meg mást preferálnak,valaki a kerek segget,valaki a szopós szájat,hosszú combokat. Aki közeledik hozzád nyilván látja hogy nincs E kosaras melled,szóval nagy meglepetés nem fogja érni hogy ő ötször ekkorára számított és miért csak ilyen kicsi szóval ezen nem kell parázni.
2023. febr. 19. 12:24
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

16:

Az egy dolog, hogy szerinted nem vagy jó "tapintásra". A helyzet viszont az, hogy egy csomó férfi számára pont hogy a sovány-nem karcsú!-, hanem a tényleg sovány, inas nők jönnek be. Akikre más azt mondaná, hogy pici, vagy lógós a cicije, lapos a feneke. Pl. nekem sem ez az esetem, de mégis rendkívül izgatóak az ilyen nők. Volt is ilyen barátnőm, amikor tánc közben benéztem a dekoltázsába és mindent láttam, kész voltam. :)

Nekem pl. az érthetetlen, hogy rengeteg nőnek hogy tetszhet egy 180 magas, 120 kilós dromedár férfi. Szuszog, vörös a feje ha futnia kell 10 métert, izzad, nincs haja, amibe beletúrhat a nő, borostás. És ezt úgy hívják ezek a nők, hogy mackós alkat. Millió nő nedvesedik rájuk. Az arc meg olyan, hogy akinek jó a kisugárzása, annál nem számít. Egy csúnya arcban is vannak olyan részek, amik szépek: egy orr, szemöldök ív, ajkak, és főleg a szemek. Férfi szemmel meg aztán az arc végképp nem elsődleges. Az a lényeg, hogy a lábak között hogy működnek a dolgok.

2023. febr. 19. 12:32
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön ugyan olyan vonzó mintha kannái lennének.
2023. febr. 19. 12:42
 29/33 anonim ***** válasza:
65%

A kérdésben a lényeges szó az "annyira". A kérdező bánata, hogy pechszériája van és a számára vonzó férfiak közül szériában mondjuk a harmadik jön össze ducibb, husisabb vagy műmellű lánnyal, őt pedig hanyagolja.

Áruljátok már el, nők! Rajongótábor létszámban akartok rivalizálni a többi nővel, vagy EGY férfit szeretnétek, akivel hosszútávon együtt tudtok lenni?

Esetleg kipróbálni szexre bizonyos TÍPUSOKAT (akkor meg neked nem Karcsi fog kelleni, a csoporttársad, hanem egy random srác, aki úgy néz ki, olyan arcberendezésű mint Karcsi. Még egy nyelvet se kell beszélnetek, hiszen úgyis csak szexről van szó).

Mi ez a nagy mánia a nők körében, hogy több ezer férfinek akarnak bejönni egyszerre?

Ettől érzitek nyeregben magatokat, hogy uralhassátok a párkapcsolatot, mert ha rosszul viselkedik a megszokott hím egyed, akkor annyi opció van, hogy már aznap este vagy pár óra múlva leszerveztek egy randit?

2023. febr. 19. 13:04
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Kis mellű, átlagos fenekű, vékony, alacsony nő vagyok, mégis állandóan megnéznek a férfiak, pedig nem provokálom ezt direkt ki.
2023. febr. 19. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!