Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis mellű, fenekű, vékony nő mi miatt nem vonzza annyira a férfiakat?
Nekem pont, hogy tetszene egy ilyen külsejű nő😀
F/50
16:
Az egy dolog, hogy szerinted nem vagy jó "tapintásra". A helyzet viszont az, hogy egy csomó férfi számára pont hogy a sovány-nem karcsú!-, hanem a tényleg sovány, inas nők jönnek be. Akikre más azt mondaná, hogy pici, vagy lógós a cicije, lapos a feneke. Pl. nekem sem ez az esetem, de mégis rendkívül izgatóak az ilyen nők. Volt is ilyen barátnőm, amikor tánc közben benéztem a dekoltázsába és mindent láttam, kész voltam. :)
Nekem pl. az érthetetlen, hogy rengeteg nőnek hogy tetszhet egy 180 magas, 120 kilós dromedár férfi. Szuszog, vörös a feje ha futnia kell 10 métert, izzad, nincs haja, amibe beletúrhat a nő, borostás. És ezt úgy hívják ezek a nők, hogy mackós alkat. Millió nő nedvesedik rájuk. Az arc meg olyan, hogy akinek jó a kisugárzása, annál nem számít. Egy csúnya arcban is vannak olyan részek, amik szépek: egy orr, szemöldök ív, ajkak, és főleg a szemek. Férfi szemmel meg aztán az arc végképp nem elsődleges. Az a lényeg, hogy a lábak között hogy működnek a dolgok.
A kérdésben a lényeges szó az "annyira". A kérdező bánata, hogy pechszériája van és a számára vonzó férfiak közül szériában mondjuk a harmadik jön össze ducibb, husisabb vagy műmellű lánnyal, őt pedig hanyagolja.
Áruljátok már el, nők! Rajongótábor létszámban akartok rivalizálni a többi nővel, vagy EGY férfit szeretnétek, akivel hosszútávon együtt tudtok lenni?
Esetleg kipróbálni szexre bizonyos TÍPUSOKAT (akkor meg neked nem Karcsi fog kelleni, a csoporttársad, hanem egy random srác, aki úgy néz ki, olyan arcberendezésű mint Karcsi. Még egy nyelvet se kell beszélnetek, hiszen úgyis csak szexről van szó).
Mi ez a nagy mánia a nők körében, hogy több ezer férfinek akarnak bejönni egyszerre?
Ettől érzitek nyeregben magatokat, hogy uralhassátok a párkapcsolatot, mert ha rosszul viselkedik a megszokott hím egyed, akkor annyi opció van, hogy már aznap este vagy pár óra múlva leszerveztek egy randit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!