Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos vagyok, nincs sok pénzem, nincs autóm, nincs saját lakásom, de egy szép csinos nőt szeretnék. Mit tegyek?
A csinos az relatív. De szerintem a modell színvonalról mondj le! Nincs értelme olyan dolgokat kergetni, amik sosem lesznek a tiéd. Szép dolgok a vágyak, de sajnos legtöbbször nem elérhetőek, mert ez nem egy film.
Amit írtak: Adj le súlyt! Ha elmész kocogni, pl már jó eséllyel futhatsz össze valami csajszival. Ha van hobbid, akkor is találkozhatsz hasonló érdeklődésű nővel. A kocsi abból a szempontból kell, mert a csajt ide-oda kell furikázni. Ha nincs mivel, legtöbbször nem fog veled buszozgatni. Sajna ez ilyen. A lakás meg ugyanez. A legtöbb nőnek stabil környezet kell. Egy saját lakás, ahol élhet, biztos anyagi háttérrel.
Mindenképpen adj lejjebb az elvárásokból! Nekem is viszonylag magasak az elvárásaim, annak ellenére, hogy én sem vagyok egy Adonisz. Sokszor bánt ez, igazságtalannak érzem. De ilyenkor majdnem mindig bennünk van a hiba, nem a világban. Le kell vinni normál szintre. Tenni kell érte. Ez erőfeszítést igényel, de legtöbbször meghozza a gyümölcsét.
Ne szóljatok hozzá! Ez csak troll.
Van itt az oldalon olyan férfi aki tényleg beteg és nem tud lefogyni. Ez a kérdező azt akarja gúnyolni mintha az valójában nem sportolna meg zabálna. Nem érti meg hogy léteznek olyan emberek akik tényleg nem tehetnek az elhízásról. Maximum anyiban hogy nem járnak orvosról orvosra hogy kiderüljön van e segítség számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!