Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Hány sikertelen próbálkozáson/csalódáson voltatok túl, míg megataláltátok a párotokat? 25/L
25 évesen találkoztam azzal, akivel sokáig ugy gondoltam hogy végleg együtt maradunk. Ő volt a harmadik komolyabb kapcsolatom.
Végül csak 2 év lett belőle
Három kapcsolatom volt, mindhárman szakítottak velem, mert meg másokkal is akartak lenni, én voltam az első komoly. Ezután egy életre megtanultam, hogy senkinek ne legyek az első.
A mostani paromnak voltak barátnői előttem, viszonylag sok, de egyik sem volt hosszabb kapcsolat pár hónapnál, én vagyok neki a legkomolyabb.
Nekem volt egy 3,5 éves és két fél éves kapcsolatom.
Úgyhogy most, negyedjere érzem, hogy a helyemen vagyok, 2 éve.
24N
Kifejezetten csalódás vagy sikertelen próbálkozás nagyon kevés történt életemben. Koptattak már le, éreztem már magam átverve 1-2 alkalommal, de egy hosszú, alapvetően nem rossz kapcsolat, ami ennek ellenére valamiért véget ért (és nem csúnyán végződött) azért nem ez a kategória. Inkább ilyenekben volt részem eddig, sokat randiztunk, volt, akivel évekig együtt voltunk, aztán valamiért mégsem egymással akartunk megöregedni.
26n
Volt egy 5 éves kapcsolatom. Drámai vége lett
Utána találtam meg (23évesen) a mostani párom. Férjem. Gyerekeim apja.
30 vagyok
21 voltam, a férjem 22. Előtte csak két rövidebb kapcsolatom volt, de azt gondolom, mi vagyunk egymásnak az igaziak.
11 éve vagyunk együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!