Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is unjátok már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is unjátok már a "szimpatikus vagy" "szép a szemed" dumákat?

Figyelt kérdés
Kb minden pasi ennyit tud csak "kitalálni"
2023. febr. 16. 17:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a legröhejesebb bók az a "olyan szép neved van". Tipikusan az a sallang, amit bárkinek lehet mondani.
2023. febr. 16. 17:31
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt mégse mondhatják, hogy "Dugnálak!", mert akkor drasztikusan csökkenne erre az esélyük. De többet nem akarnak, szóval minimális energiabefektetéssel próbálnak lavírozni.
2023. febr. 16. 17:34
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Semmi értelme ennél jobban személyre szabni a bókokat, mert a legtöbb nő úgyis tahó módon reagál, a barátnőivel vihorászva. Majd aki mutat valami normalitást, azt kap több figyelmet.
2023. febr. 16. 17:35
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
En soha nem ilyen bókokat kapok
2023. febr. 16. 17:39
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Te milyen bókokat találsz ki a csávónak?
2023. febr. 16. 17:40
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ez baj lenne. Főleg olyantól, aki még nem is ismer.
2023. febr. 16. 17:47
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
És, mit szeeretnél helyette? Mert arról nem írsz, csa hogy mi a rossz...
2023. febr. 16. 18:24
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel nyitni szerintem is elég ócska. Szerencsére megtehetem, hogy nem válaszolok. 🤭
2023. febr. 16. 18:49
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Há mé, mit kéne mondani csajok? Ami tetszene? Ami még nem volt?

Nekem még soha nem mondott nő semmi érdekeset, eredetit.

Dehát nálatok van a p@nci, nálatok a döntés, ez van😀😉😁

2023. febr. 16. 19:03
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

De amúgy eskü, mondja már meg valaki, hogy elsőre mégis mit kéne mondani. Vagyunk mi férfiak. Dugni akarunk. Ezt nyilván nem mondhatjuk meg így direktbe. Nem ismerjük a nőt. Nem tudjuk mi az érdeklődési köre, hogy mi a munkája, a világnézete vagy az ízlése. Nem kezdhetünk el random témákat bedobni. De ne is bókoljunk, mert az gáz.

Szóval őszintén, áruljátok már el... mi a fenét akartok kapni nyitószövegként? 🤣

2023. febr. 16. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!