Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi ember aki másokat hibáztat a társkeresésben?
Hemzseg pl itt ez az oldal is az olyan emberektől akik azt mondogatják, hogy azért nem találnak párt mert csúnyák vagy mert az ellenkező nem milyen rosszindulatú.
De mikor elbeszélgetsz velük, 90%-ban kiderül, hogy iszonyatosan bunkók, pökhendiek, nagyon leereszkedő a stílusuk, rosszindulatúak az ellenkező nemmel szemben, vagy csak simán tárgyiasítják az embereket.
De lényegében rendkívül utálatosak, akikkel az ember nem szívesen tölt együtt időt. Mégis folyton azzal jönnek, hogy ők mennyire nagy belső értékekkel rendelkeznek, csak a külsejük vagy a környezetük miatt sikertelenek.
Miért van ez? Ennyire nincs önismeretük, hogy felismerjék, hogy nem a külsejükkel van a gond? Vagy.. mi?
Én tudom, hogy nem a külsőmmel van a baj. Alacsony a libidóm, és nem szeretem a hazugságokat/elhallgatásokat. Ezek meg alappillérei egy kapcsolatnak.
Magamtól ezt nem kezdem el mondani, de ha megkérdik a véleményem, elmondom.
Hazugság mint alappillér?
Érdekes gondolat..
Érdekes, ha én kijelentem, hogy azért nem kellek senkinek mert ocsmány vagyok, itt akkor is azt írják, hogy az másk hibáztatása. MIért is? HIszen leírtam, ronda vagyok, nem kellek ezért senkinek. Pont. Nem hibáztattam senkit, ez egy tény, emiatt vagyok egyedül. Nem mások tehetnek a rondaságomról és nyilván nem is várom el, hogy nézzék ezt el nekem, hiszen a szexuális vonzalom alapja a fizikai megjelenés a külső.
Ebben hol van a mások hibáztatása? Ez van, ezt dobta a gép, ahogy telnek az évek egyre kevésbé izgat amúgy is a dolog és hamar meg lehet szokni az egyedüllétet, főleg akkor ha valaki szinte egész életét egyedül élte eddig is.
Nincs önismeret, egyszerűbb mást hibáztatni, mint magukba nézni.. mindig is egyszerűbb volt.
Nekem is feltűnt már az amitől írsz.
Én például teljesen tisztában vagyok vele, hogy miért nem kellek tartósan általában senkinek. Egyáltalán nem hibáztattam ezért mást, egy komplett nemet meg végképp nem.
Miért talán tévednek?
Ha én 280 ezer nettót keresek csak , kérem jelentkezzen az a hölgy aki ennek tudatában meg szeretne ismerni! Jah hogy mindenkinek off lettem a keresetem miatt? Akkor kit hibaztassak ?
"Hazugság mint alappillér?"
Az emberek állandóan hazudnak, titkolóznak, ferdítenek, pláne ismerkedéskor. Ezért érnek pár hónap alatt véget a kapcsolatok. Ennek nem akarok része lenni. Mások őszintesége nem tőlem függ.
7, tehát tisztában vagy azzal, hogy a hazugságra épülő kapcsolatok hamar tönkremennek. Mégis azt állítod, hogy a hazugság a párkapcsolatok alappillére? Én azt hittem sikeres párkapcsolatokról beszélünk... Mm ez kb akkor olyan mintha azt mondanánk, hogy a cián az egészség alappillére. Pont, hogy a nemléte az alappillér!
Szóval te magad is tisztában vagy azzal, hogy vlaójában az őszinteség a párkapcsolatok alappillére. Akkor miért állítottad az ellenkezőjét?
És akkor mi a gond? Persze, léteznek kamuzók, de mivel a legtöbbne jó kapcsolatra vágynak, nem lehetetlen olyat találni, aki nem hazudik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!