Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen "fogásnak" tartod magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "fogásnak" tartod magad?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy ki tartja magát külsőre és belsőre olyannak amivel az ellenkező/ vagy épp azonos nemű fél jól járna.

Szokták mondani, hogy "jó asszonyt fogott" vagy "jó férjet fogott ki" :D

Indoklással!

2023. febr. 15. 19:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%

Emberileg 10/7-8, külsőre 10/-4, 5. Jöhetne plusz 10 kg, normálisabb fogsor.

Introvertált. Mikor hogy, vannak olyan időszakok amikor szeretek egy kicsit elvonulni a világ elől, pihengetni, de azért nem poshadok bent minden nap, minden hétvégén a házban.

A megfelelő, hasonló emberek társaságában, akikben bízom feloldódok, nem szorongok mellette, vagy ha épp jó kedvem van úgy gondolom elviselhető vagyok, tudok önmagam lenni, és nem csak szerepet játsszom.

Sok perverz gondolat, ha lenne olyan akiben 100% megbízom, szextéren szinte bármire, beteg dolgokra is nyitott lennék:D

2023. febr. 15. 20:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Senki nem tökéletes.

Külsőre kb ok vagyok, kb belsőre is, ez annyit tesz elfogadtam és tudom szeretni magam, ami jó kisugárzást ad, általában kedvelnek az emberek stb.

Amit nem szeretek magamban és amiben lehetnék jobb pár: nem vagyok elég házias sajnos, illetve béna vagyok ajándékozásban… mindemellett szerencsére van sok más jó tulajdonságom, ami kompenzálni tudja a hiányosságaimat.

2023. febr. 15. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
Velem rosszul járt a párom szerintem. Szerinte nem, de szerintem majd idővel rájön, hogy nekem van igazam.
2023. febr. 15. 21:02
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Borzalmasnak! 😅

Annyi jó tulajdonságom van, hogy hűséges vagyok, nem vagyok féltékeny és romantikus - így nincs ilyen jajj de pcs vagy nem hoztál virágot! mert úgysem szeretem őket, nem kell étterembe hurcolászni stb

Viszont a szarkazmust pozitív tulajdonságnak tartom, míg mások nem... 😒

Külsőre meg - nincs ok aggodalomra, hogy bárki elcsábít tőle 😅

2023. febr. 15. 21:13
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem összességében jó.

Külsőre szerintem összességében jól nézek ki. Nem vagyok egy topmodell, de arányos a testfelépítésem, átlagos magasságú és testsúlyú vagyok, nemrég kezdtem el újra sportolni, úgyhogy talán izmosodni is fogok kicsit. :D Elvileg az arcom is jól néz ki, van egy kialakult öltözködési stílusom, és alapvetően igényes vagyok a kinézetemre (mondjuk több tízezreket azért nem költök rá havonta), egészségesen étkezek, sokat mozgok.

Belsőre szerintem rendben vagyok, karrier terén elég stabil az életem, vannak társas kapcsolataim, sok dolog érdekel, több aktív hobbim is van. Igyekszem mindig nyitottnak lenni a másikra, meghallgatni a nézőpontját, tudok kulturáltan vitatkozni, és nem csinálok problémát ott, ahol nincs. Eléggé elvhű vagyok (ez nyilván annak jó hír, aki egyetért az elveimmel). Sok dologról lehet velem beszélgetni, kivéve, ha valaki nagyon elvont. :D Egy kapcsolatban megbecsülöm a másik embert, és kimutatom, ha fontos nekem. Introvertált vagyok én is, egy kapcsolat elején nehezen nyílok meg, néha tudok melankolikus lenni, de nem elviselhetetlen mértékben. Nyilván emellett vannak hibáim is, de nem hiszem, hogy bármelyik is olyan súlyos lenne, amitől objektívan megérdemelném, hogy soha ne legyen senkim. :D Illetve olyan társat szeretnék, aki meg tudja adni nekem mindazt, amit én is neki, ez pedig gyakran elég magas lécnek tűnik. :D

Én ha pasi lennék, és bejönnék magamnak külsőre, adnék magamnak egy esélyt. :D

2023. febr. 15. 23:02
 16/22 anonim ***** válasza:
41%

23/F

10/9 külsőre.

Belsőre 10/10, verhetetlen legenda. Szupermély önismeret, óriási humor, 150 IQ, ügyes, ravasz, intuitív, bölcs. Figyelmes, szerető, gondoskodó, kungfu mester (egy ütéssel tudnék ölni), domináns, mégis cuki, cicás. Évekig tudnám sorolni, mennyire jobb vagyok az átlagos tömegnél, bár náluk nagyon könnyű jobbnak lenni.

A másik embernek egy ÁLDÁS lennék az életébe. Feljavítanám az egész mentális egészségét, rutint és rendszert vezetnék az életébe, munkára tanítanám, függetlenné tenném, önértékelését megdobnám.

Nehéz volt, de megtaláltam a kis párocskámat, aki azonos ezekkel a jellemzőkkel.

2023. febr. 16. 02:29
 17/22 anonim ***** válasza:
61%
Én vagyok a szakadt bakancs amit kihorgásznak, aztán visszadobnak a vízbe nagy káromkodás közepette és hazamennek.
2023. febr. 16. 08:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Rossz fogásnak, nincs is senkim.

A külsőm mindenki számára bűn ronda, szóval már itt elúszott a dolog. Egy genetikai zsákutca vagyok, senkire nem kényszeríteném magam, gyereket semmi esetre nem akarnék, még ha lenne is rá lehetőségem akkor sem. Nem akarok kitenni egy ártatlan lelket, annak ,hogy egész életében szenvedjen.

A belsőm meg olyan amilyen, vannak barátaim, haverok is szép számmal, szóval ezek alapján biztosan van akinek bejövök, különben nem lógna velem senki.

2023. febr. 16. 09:43
 19/22 anonim ***** válasza:

#11 Pedig előnyös lehet nagyon is, ha nyitott vagy szex terén sok dologra. :D

Saját magamról, szerintem külsőre átlagos vagyok, olyan 10/5, a szemeim miatt talán 10/6.

Belsőre hát... ha valakinek bejön személyiségre Dr. House, akkor nyert ügyem van. :D Mondjuk nekem nincs semmilyen függőségem, de elég szarkasztikus vagyok (nálunk ez kb. mindenkire jellemző a családban). Emellett introvertált is vagyok, de alapvetően nincs bajom társaságban se. Nyitott vagyok a világra, szeretek új dolgokat felfedezni, vagy lemenni a térképről. Ez sajnos jellemző a szexben is, így a legtöbb embernek ilyen téren sok vagyok. :D

2023. febr. 16. 11:02
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Azta, Pillernek van önbizalma. 🤪😅
2023. febr. 16. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!