Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen "fogásnak" tartod magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "fogásnak" tartod magad?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy ki tartja magát külsőre és belsőre olyannak amivel az ellenkező/ vagy épp azonos nemű fél jól járna.

Szokták mondani, hogy "jó asszonyt fogott" vagy "jó férjet fogott ki" :D

Indoklással!

2023. febr. 15. 19:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Zseniális háziasszony vagyok, külsőre meg 10/6-7 szerintem. Összességében nem rossz.
2023. febr. 15. 19:58
 2/22 anonim ***** válasza:
67%
Velem senki nem járna jól. Csendes, zárkózott vagyok, introvertált, semmi önbizalmam nincs, unalmas vagyok, a külsőm és a kisugárzásom is nulla.
2023. febr. 15. 20:00
 3/22 anonim ***** válasza:
61%

Jó "fogásnak" tartom magam. Úgy gondolom, a férjem "jó asszonyt fogott" :D

Nyilván nem vagyok tökéletes, de a férjem teljesen boldoggá tudom tenni, és végül is emiatt is gondolom azt, hogy jól járt velem. A részletek mellékesek, igazából, a külső és a belső is mind ízlés dolga, voltak pasijaim, akik velem szakítottak, így nyilvánvalóan számukra nem lettem volna "jó asszony".

Persze nekem nincs gondom az önbizalmammal, így egyébként is azt gondolom, hogy a férjemen kívül lenne még más férfi, aki számára bőven jó fogás lennék :D De most nekiállni bizonygatni, hogy így-úgy nézek ki vagy mik a belső tulajdonságaim, az felesleges, mindenkinek más a szép és mindenkinek más a fontos egy kapcsolatban is.

2023. febr. 15. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Az édesburgonya sütve, főzve, párolva vagy grillezve is fogyasztható, így számos lehetőség van a feldolgozásomra. Így kifejezetten értékes zöldség vagyok amivel senki nem járna rosszul, mert változatos és kifejezetten finom táplálék lennék. Mondjuk nem, mintha bármelyik másik hétköznapi burgonya nem lenne alkalmas ugyan ezekre a feladatokra.
2023. febr. 15. 20:01
 5/22 anonim ***** válasza:
27%
Kiderült, hogy tojás fejem van, most erre mit mondjak?!
2023. febr. 15. 20:04
 6/22 anonim ***** válasza:
47%
A kevésbé egos ember az racionálisan tudja értékelni önmagát is szerintem . A legtöbb ember baja , hogy túl jónak hiszi magát és elfelejti a hibáit.
2023. febr. 15. 20:05
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
Külsőre a koromhoz képest jól tartom magam.Mondjuk adok is magamra.Belsőleg már kicsit necces én nem tudnám magam sokszor elviselni hisztis vagyok ha nem úgy történnek a dolgok ahogy én akarom féltékeny vagyok és mindig nekem van igazam gondolom én...Viszont jó háziasszony vagyok jó munkám van és összetartom a családot.És fenntartom a lángot a házasságomba minden értelemben.
2023. febr. 15. 20:10
 8/22 Pillér2 ***** válasza:
23%
Külsőre 9 vagyok, de kipattintom magam edzéssel 10-re. A belsőm egy erős 7-es, ezen is dolgozom. Úgy gondolom a másik fél jól jár velem.
2023. febr. 15. 20:10
 9/22 anonim ***** válasza:
62%
A hasonlatot folytatva, a "horgásztól" függ. Van, aki jól járna velem, van, aki szarul, attól függ, kit keres.
2023. febr. 15. 20:19
 10/22 anonim ***** válasza:
56%
Jó fogás (pont húúúú... :) ) vagyok szerintem alapvetően, csak már valaki igazán megfoghatna. Nem vagyok egy Brad Pitt, de azért ronda sem. Inkább introvertált, de nem otthonülős kuka. Stabil életem van, saját házam, jó munkám. Csak jó lenne már megosztani valakivel :)
2023. febr. 15. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!