Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban igaz hogy a nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz hogy a nőknek a kisugárzás jobban számit mint a külső?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 11:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

8, az Ismerkedés kategória de, az társkereső részleg.

Nameg.... tudom, hogy ez furán hangzik, de... nem muszáj mindig társkeresési céllal ismerkedni. Sőt, ami azt illeti, sokkal könnyebb közös érdeklődés mentén ismerkedni, nem pedig görcsösen társkeresési céllal... A kategóriák meg kimondottan segítik, hogy érdemben lehessen közös éreklődés alapján beszélgetni.

Nincs róla statisztikám nyilván, de szerintem a legkudarcosabb emberek nyomatják a legjobban a társkeresést. És (szerintem) a legkönnyebben úgy jönnek létre párkapcsolatok, hogy a két fél nem is ezzel a céllal kezdett el beszélgetni.

Csakhát aki görcsösen mindenáron párt akar találni, az leszarja a témákat, leszarja mi érdekli őt vagy a másikat, ő csak randit akar mindneáron stb... Az meg már nem érdekli, hogy ezzel pont az egész kapcsolatosdi lényege mellett megy el.

És persze, nem muszáj a GYK-nál maradni, gyakorlatilag bármilyen online felület megteszi, ahol lehet emberekkel beszélgetni.

2023. febr. 15. 12:49
 12/32 anonim ***** válasza:
80%

Ez a "nők sem tudják, mit akarnak" akkor áll fenn, ha olyan dolgot akarsz találni, ami MINDEN nőre igaz. Ilyen nincs.

Ez olyan, mintha azt kérdezném, mi a férfiak kedvenc filmje, és neked meg a szomszéd srácnak más, én meg nekiállok forgatni a szemem, hogy milyen döntésképtelenek a férfiak.

2023. febr. 15. 12:56
 13/32 anonim ***** válasza:
21%
#12 hát meg kinek mire van lehetősége. Egy csúnya kövér nőnek messze nincs akkora elvárása külső terén egy férfitól, mint egy csinos vékony sportos nőnek. Ez fordítva is így van (kivéve az incelek esetében, akik csúnyán és kövéren is csak szexi nőkkel érnék be).
2023. febr. 15. 13:12
 14/32 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem igaz. Volt egy barátnőm aki 130 kilósan úgy habzsolta a pasikat, mint még senki.

Én hiába voltam szerintem szebb és vékonyabb, mégis kerültek.

2023. febr. 15. 13:21
 15/32 anonim ***** válasza:
80%
12.34 A képcseréig.
2023. febr. 15. 13:35
 16/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem, ez csak egy elterjedt téveszme amit a rondák terjesztenek, mert reménykednek benne, hogy egyszer majd így lesz. De természetesen nem
2023. febr. 15. 13:41
 17/32 anonim ***** válasza:
16%

Tekintve, hogy elég valószínűtlen, hogy engem a külsőm miatt kedvelnének a lányok... nomeg hogy többször is volt, hogy chatben habarítottam magamba lánnyokat...

..az a gyanúm, hogy igen.

2023. febr. 15. 13:48
 18/32 anonim ***** válasza:
8%

Tényleg emberfüggő, de általánosságban szerintem igaz. Nálam pl egy jó kisugárzás nagyon sokat nyom a latban valakinél. Ha külsőre nem is az esetem vagy egyszerűen csak nem figyelek/nék fel amúgy rá, DE van egy magabiztos, laza, jó kisugárzása (meg mellé egy klassz személyisége) akkor simán van esélye. Nem fogom csak azért "elhajtani", mert nem az ideálom.

Szóval persze fontos a külső, nem mondom, hogy nem, de az attitűd, kisugárzás rengeteget számít. Hogy valaki mellett hogyan érzed magad, hogyan érzed magad tőle, azt érzed könnyen beszélgethetsz vele.

Mondok egy példát, tök aktuális: járok egy nyelvkurzusra, nők-férfiak vegyesen. Van egy srác akivel az első feladatnál beszélgettünk (meg persze azóta többször is) aki rögtön szimpatikus lett, mert laza, közvetlen, de amíg nem beszélsz vele, addig is egy kép rí le róla, hogy vele lehet, vele könnyű, jófej stb. Nem az esetem, nem mondom, hogy bejön, nem akarok momentán tőle semmit, de ő tipikusan az az ember akivel HA úgy alakulna a dolog ÉS minden jól menne, simán lehetNE több is.

Van egy másik pasi aki nagyon jóképű, eseted-nem eseted de ránézel és látod, hogy szép (helyes) arca van, szép haja, stb. Olyan szőkeherceg kategória. Viszont elég szótlan, nem beszélget senkivel, nem szocializálódik. Nem tűnik nagyképűnek, talán félénk talán olyan magánakvaló. Nem tudom...de a lényeg, hogy hozzá nem szívesen mész oda beszélgetni, mert nem olyan a kisugárzása. Hiába néz ki de facto jobban (bár ugye azért ez is szubjektív), mint az első egyén.

2023. febr. 15. 13:57
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Igaz.
2023. febr. 15. 14:39
 20/32 anonim ***** válasza:

A külső számít.

De aki szerint a "kisugárzás", az igazán elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent. És nem kell a személyeskedés, hogy "nekem biztosan nincs akkor". Csak objektíven magyarázza el valaki.

2023. febr. 15. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!