Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok? Vajon a haverja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Vajon a haverja akarta meggátolni, hogy köztünk több legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég furi helyzetbe kerültem egy pár hónapja, amin azóta is "agyalok" nem tudok dűlőre jutni. Számomra ez olyan befejezetlen történet. A történet a következő, még tavaly tavasszal a munkahelyemen átkértem magamat másik műszakba amit engedélyezett is a főnököm. A raktár két részre van osztva, van az átrakó raktár meg van a logisztika. Van pár munkafolyamat amit a logisztikai részén kell csinálni. Na hát mikor átkellett mennem a logisztikai részre, ott akaratom ellenére az ottani kollégákkal ugye együtt kell dolgozni stb. Feltűnt számomra egy jó kedvű jó képű srác, hogy hosszasan figyel es mosolyog rám. Rögtön be is jelölt fbn de akkor meg nem igazoltam vissza. Nem tulajdonítottam nagy dolgot az egésznek.. Igen ám de pont egy kerületben lakunk, ő is itt lakik tőlem 5percnyire meg a haverja is. A haverját ugy ismertem meg aki szintén kollégám ugye, hogy hazafelé egy buszon mentünk mindig. Meg a céges dolgozói buszon is találkoztunk. Aztán a haverjával elkezdtünk dumálni teljesen hétköznapi dolgokról, már akkor feltünt, hogy a helyes sráccal legyen Zoli ők haverok. Zoliról magától nagyon sokat mesélt, hogy Zolinak biztos tetszem, Zoli még gyerekes a korához képest, Zoli sokat füllent, Zoli így Zoli úgy. Minden nap meló előtt és után Zoli volt ő részéről a téma, levágtam, hogy most vagy leakarja a Zolit járatni előttem vagy faggatózik, hogy leadja a drótot, hogy én mit mondok, sose mondtam semmit ezekre a témákra. De egyszer már megelégeltem és megkérdeztem, hogy van valami oka, hogy Zoliról magától ilyen sokat mesél nekem? Mert kezd úgy tűnni, mintha valamire kíváncsi volna. Akkor levolt döbbenve és terelte a témát. Közben megismertem Zolit, aki megint bejelölt a fbn de most visszaigazoltam es elkezdtünk pár hét után fbn beszélgetni. Ott nyomult rám mondhatni, viccesen célozgatott rá, hogy én vagyok az a csaj akit ő keres, jól nézek ki csinos vagyok, sokszor faggatott, hogy ő bejön e nekem, milyen benyomást keltett bennem, éretlennek tartom e? Nyomuljon vagy ne? Mert nem tudja eldönteni. Kikéne őt tennem a barátzónából.Szívesen megnézné, hogy milyen csinos vagyok a munkán kivül. Stb. Én próbáltam leplezni kicsit, hogy Zoli baromira bejön de nem szeretnék csalódni ezért nem adom alá a lovat, hogy áradozok neki, hogy milyen jó pasi. Kb egy hónapig dumáltunk nappal meg éjjel is fbn, melóban mindig kereste az alkalmat, hogy lásson, hogy ott legyen ahol én, hogy tudjon velem beszélnivolt olyan alkalom amikor kettesben voltunk és eléggé csókra állt a dolog részéről, csak gondolom nem munkahelyen szerette volna ezt. Már a kollégák mondták viccesen mikor egymásra néztünk, hogy ebből szerelem lesz. Közben persze tisztában voltam vele, hogy a Zoli a haverjával megosztja, hogy mivan köztünk, a haverja ezt finoman elis köpte. De a haverja továbbra is beszélgetett velem, és Zoli volt nála a téma állandóan. Már észrevettem, hogy a haverjának is bejövök, a nézéséből, sok félreérthető üzenet írt nekem. Már megfordult a fejemben, hogy netán kiakarna ábrándítani a Zoliból? De nem értettem miért foglalkozik azzal, hogy Zolinak lesz nője vagy sem ha neki meg felesége van. Zolival júliús 29én beszéltünk fbn utoljára, átkerültem egy hétre másik telephelyre, gondoltam nem fogom keresni a Zolit, ne mindig én keressem, ne legyek tolakodó meg amúgyis kiderül, hogy érdeklem e tényleg.. Hát Zoli nem írt egy hétig, hát én se kerestem. Mikor visszakerültem az egy hét után ide ahol vagyok. Onnantól nagyon megváltoztak a dolgok. A haverja nagyon nyomult míg Zoli meg olyan fura lett,de azért szóba állt velem.Nem tudtam mire vélni, csak teltek így a napok.. Aztán egyszercsak a Zoli megkérdezte tőlem, elég furcsa fejjel, hogy a haverja az jött ma velem a céges busszal? Mondom nem, de a te haverod és nem tudod?? Csendbe volt. Írt a haverja én meg említettem neki, hogy a Zoli kerdezte, hogy jott e velem ma a buszon.. Erre annyit felelt a haverja, hogy "Amúgy örülök, hogy engem használ a Zoli kapcsolatépítésre. :) Most örömmel tölt el milyen fontos vagyok. :)". Hát nem tudtam erre mit mondani.. Zolival nem változott semmi. A haverja meg továbbra is nyomta, hogy Zoli igy úgy és rátért a lényegre, hogy Zoli egyszer azt mondta neki, hogy én megsértődök ha nem ír vissza, holott ilyen nem is történt, meg, hogy nem szólok hozzá stb. És ugy látta, hogy Zoli bejön nekem de valamiért behúztam a kéziféket. Aztán a haverjának megmondtam, hogy mi, hogy volt és akkor most ő hazudik vagy a Zoli? Ja és akkor elszólta magát, hogy a Zolinak lett barátnője, látta, hogy átment hozzá a csaj, véletlenül látta meg, de erről a Zoli nem tud és nem is mesélte neki a Zoli, hogy lett nője, de csak "átjár" hozzá a csaj elvileg. Na erre nem mondtam már semmit, csak megszakítottam mindkettővel a kapcsolatot. A haverját jobban megviselte látszatra ez mint a Zolit. De nyílván égő lett volna, ha Zolitól rákérdezek, hogy tényleg lett barátnője.. De a haverjáról se szerettem volna kitálalni mert lehett nem hitt volna nekem, meg nem akartam a barátságukat lerombolni.. Mindkettővel csak köszönő viszonyban vagyok azóta.Zolin látni már, hogy mintha zavarná, hogy levegőnek nézem. De mai napig nem tudom, a haverja mit kavart, minek, tesztelés volt e, hogy adta át a dolgokat a Zolinak stb. Szerintetek hol és mit rontottam én el ebben az egészben? Rosszul gondolom, hogy a Zoli haverja leakart netán csapni Zoli kezéről? Rosszul gondolom,hogy Zoli is itt szépen sántított egy két dologban? Zoli 28éves én egy évvel fiatalabb nála...Érdekelne a véleményetek.
2023. febr. 15. 00:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A hátad mögött meg kibeszéltek. Lehet, eleve versenyeztek, melyikük tud téged megszerezni.

Hagyd őket a fenébe.

Látod, hogy egyik sem tiszta szándékú. Infantilis idétlenek. Játszadoztak veled.

2023. máj. 1. 06:24
 12/16 anonim ***** válasza:

“Na erre nem mondtam már semmit, csak megszakítottam mindkettővel a kapcsolatot. ”

Már előbb kellett volna!

Itt a vége, fuss el véle.

2023. máj. 1. 06:28
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Február óta ezen rúgózol, míg a pasas le se tojj? Nem rosszból, de nem ártana kezeltetni magad!
2023. máj. 1. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
13-as, te zseni. A kérdező február óta nem írt ide.
2023. máj. 2. 10:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Mar rég elfelejtettem a gondolatot is. :S
2023. jún. 12. 13:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Veletlen emeltem ki a kerdest.🤣 Nosztalgiáztam a leírtakan..
2023. aug. 23. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!