Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fétiseket meg lehet szüntetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fétiseket meg lehet szüntetni? Vagy valahogy meggátolni?

Figyelt kérdés

Szerintem nekem csiki fétisem van, s már kezd nagyon idegesíteni, s unom hogy mindig azon jár az eszem. Félek hogy ez a jövőmre rossz hatással lesz.

Már beszéltem pszihológussal...azt mondta próbáljak ellenállni a kísértéseknek.

De én nem akarom hogy egyáltalán legyenek kísértések ezzel a témával kapcsolatban.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. nov. 23. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Abszolút felesleges ellenállni neki, miért jó az, ha elfolyton a szexuális vágyaidat? Ha lány vagy akkor kifejezetten szeretik a pasik is csinálni.
2013. nov. 23. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Keress meg egy normális pszichológust. Az nem úgy van, hogy egy alkalommal elmondod neki és mond rá valamit. Ehhez sokkal több alkalom kell.

Sokszor, ha teljesen más dolgokat kezeltetsz pszichológussal, akkor maguktól elmúlnak a fétisek is.

2013. nov. 23. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:

miért kellene ennek a vágyadnak ellenállni?

kicsit tovább is lehet "fejleszteni. pl kikötözteted a barátoddal/barátnőddel a kezed, és úgy csiklandoztatod magad addig míg kellemes neked!

2013. nov. 23. 23:57
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha már többnyire valami pszichológiai problémára vezethetők vissza, nem célszerűbb magát a problémát megszüntetni, így alapból is teljesebb életet élhet az ember, mellesleg a fétisek is többnyire eltűnnek, minden erőlködés nélkül?
2013. nov. 24. 00:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Egyébként fiú vagyok.

S inkább a lányokat szeretem/szeretném...s nem magamat csikiztetni.

2013. nov. 24. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
ez hülyeség el ne fojtsd, éld meg. tök normális.
2013. nov. 30. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:

figyelj pasi vagyok, harisnyafetisshel. imádoma vékony lányokat harisnyában. Harcolni nincs értelme semmi ellen.

Éld át éld ki! Ezért kaptad a vágyaid:)

2013. dec. 10. 10:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Még ha ki is élném...

Nem lenne elég egy alkalom, sőt utánna rájövök h lehetőség van rá, s egyre többször akarnám.

S félek ez a jövőre tekintve nem jó

2013. dec. 14. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!