Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet meggátolni ROOT...

Hogyan lehet meggátolni ROOT ÉS CUSTOM ROMOK NÉLKÜL a Play áruház automatikus frissítését?

Figyelt kérdés

Galaxy Gio, android 2.3.6

Azért kéne, mert az a 10 mega amit foglal az nekem sok, és bőven elég a gyári verzió is.

2013. okt. 27. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Link2SD mint kecske is jóllakik, káposzta is megmarad megoldás beválhat. Kell egy jó gyors microsd, lehetőleg sandisk ultra class10, és kell a fat partíció mellé egy 512M-1G ext2/ext3 partíció rá, és a storeból a Link2SD app, értelemszerű beállítások, reboot, ellenőrizni (ha módosítasz, reboot), és bőven elég belső tárat lát, cserébe csak kikapcsolt telefonból veheted ki az sd-t és nélküle nem jó indítani...
2013. okt. 27. 14:59
 2/8 A kérdező kommentje:
De root kell hozzá, gondolom. Ha nem, akkor kezdjük: hogy lehet SD kártyát particionálni?
2013. okt. 27. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Kell root. Nem gáz, ha a típuson az unroot is ismert és egyértelműen okés, mármint ha érvényes a gari még, és nincs info a szervizes srácok realitásérzékéről...

Mekkora a belső memó és mennyi szabad belőle cache ürítés után?

2013. okt. 28. 19:12
 4/8 A kérdező kommentje:
A belső memória... Rég volt a teló visszaállítva, de kb. 100-120 mb, ebből 50 szabad, de az a baj vele, hogy a játékok frissítése nehézkes miatta... Amikor meg kapom az üzenetet, hogy tele a memória, és a telepítés sem sikerült, akkor lehet újraindítani, mert amíg nem teszem meg, azt hiszi 5 mega van szabadon.
2013. okt. 29. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Az derék :)

A minimen 35 szabad hely elég volt a gyári rommal, de nem játszom. Lehet, hogy érdemes fontolóra venni a rootolást + egy sandisk ultrát, ha szeretsz játszani is! Mi tart vissza egyébként?

2013. okt. 30. 08:37
 6/8 A kérdező kommentje:
A garancia. Még áprilisig tart. De kiszemeltem egy custom romot.
2013. okt. 30. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ami csak lehet, sd-re van pakolva beállítások/alkalmazásokban?
2013. okt. 31. 07:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen. Alapból oda tesz mindent. Közben eszembe jutott valami, amivel talán kihúzhatom áprilisig. Apk downloaderrel letöltöm a telepítőt és felteszem a telefonra, mivel amikor külső forrásból telepítek, akkor nincs semmi gond, csak az lesz a baj, hogy ehhez mindig vagy asztali gép kell, vagy a böngészőben kell megkeresni.

De lehet, hogy mostanában én várok sokat a telefonomtól, mert a tabletem (ConCorde tab ONE) a mobilommal ellentétben mindig rendelkezik 700-900 mb szabad belső tárhellyel.

2013. okt. 31. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!