Hogyan lehet meggátolni ROOT ÉS CUSTOM ROMOK NÉLKÜL a Play áruház automatikus frissítését?
Galaxy Gio, android 2.3.6
Azért kéne, mert az a 10 mega amit foglal az nekem sok, és bőven elég a gyári verzió is.
Kell root. Nem gáz, ha a típuson az unroot is ismert és egyértelműen okés, mármint ha érvényes a gari még, és nincs info a szervizes srácok realitásérzékéről...
Mekkora a belső memó és mennyi szabad belőle cache ürítés után?
Az derék :)
A minimen 35 szabad hely elég volt a gyári rommal, de nem játszom. Lehet, hogy érdemes fontolóra venni a rootolást + egy sandisk ultrát, ha szeretsz játszani is! Mi tart vissza egyébként?
Igen. Alapból oda tesz mindent. Közben eszembe jutott valami, amivel talán kihúzhatom áprilisig. Apk downloaderrel letöltöm a telepítőt és felteszem a telefonra, mivel amikor külső forrásból telepítek, akkor nincs semmi gond, csak az lesz a baj, hogy ehhez mindig vagy asztali gép kell, vagy a böngészőben kell megkeresni.
De lehet, hogy mostanában én várok sokat a telefonomtól, mert a tabletem (ConCorde tab ONE) a mobilommal ellentétben mindig rendelkezik 700-900 mb szabad belső tárhellyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!