Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy elvárás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás egy nőtől, hogy ne legyen túlsúlyos? Miért kavart annak idején nagy botrányt pl. Schobert Norbi?

Figyelt kérdés

Azt látom, ha valaki az elhízott férfiakat fikázza az egyáltalán nem gáz, senki nem háborodik fel rajta, sőt mindenki egyetért velük, talán még a dagadt férfiak is, ki tudja, ki érti ezt... De ha valaki fel meri emelni a hangját hogy egy nő mondjuk 30 felett elhízik és ez baj, mert nem lesz úgy már vonzó, vagy Norbi esetében ha fel meri hívni a figyelmet arra, hogy terhesség alatt hajlamosak a nők felszedni 20 kiló felesleget és ebből problémák lehetnek, akkor az kiveri a biztosítékot mindenkinél, főleg a nőknél. Még azoknál a nőknél is akik (még) nincsenek is elhízva és még fiatalok is akár.

Miért van ez így? A nőkre miért nem lehet kritikát mondani? Miért nem lehet minimális társadalmi elvárásokat támasztani feléjük?

2023. febr. 14. 21:15
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
12%
Pontozzátok le az első kommentelőket, de qrva igazuk van!!
2023. febr. 14. 21:48
 22/39 anonim ***** válasza:
91%

Talán mert egy ilyen embert próbáló időszakban nem a külsejük a prioritás, hanem a regeneráció és a kisbaba gondozása.

Egy normális férfi ilyenkor nem a súlyával cseszegeti a párját, hanem támogatja mindenben.

Te egy igazi önző, hímsoviniszta f@sz vagy kérdező. Remélem, egy nő sem áll le veled.

2023. febr. 14. 21:51
 23/39 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanmár, Norbi nem csak azokra értette, akiknek még kisbabájuk van. Az a gond, hogy sok nő szülés után SOHA TÖBBÉ nem tud/nem akar lefogyni, mert mondjuk tonna számra gyártják otthon a süteményeket, meg még ki tudja miért.
2023. febr. 14. 21:57
 24/39 anonim ***** válasza:
5%
Mert a sok férfibirka azt hiszi, megkaphat pár kövér nőt, ha kiáll mellettük. Ezt a gondolatot arra alapozzák, hogy azt hiszik, egyedül ők feküdnének le azzal a kövér nővel.
2023. febr. 14. 21:58
 25/39 anonim ***** válasza:
86%
Akinek megéri az lefogy. De a 2 perces erőltetett töcskölés miatt nem fog ráállni a futópadra, sem azért hogy mossa a szaros alsógatyáidat, sem azért hogy végignézze ahogy munka után tespedsz a mobiloddal a kezedben, mint valami kiskirály. A ti szégyenetek hogy annyit sem értek hogy motiváljatok egy nőt, hogy tetszeni akarjon nektek.
2023. febr. 14. 22:00
 26/39 anonim ***** válasza:
18%

Teljesen igaza volt Norbinak mindkét nemmel kapcsolatos megállapításában. De hát ugye a szent magyar társadalomnak még véletlenül sem lehet beszólni, mert a torkukon akad a kóla, a cigicsikk vagy a csipsz. Vagy talán sétálniuk kellene a Tesco parkolóban és nem a bejáratnál leparkolni? Meg a faszt.

A stílus? Ha egy akadémikus mondja el ugyanezt, hányan hallják meg?

De hát ugye nekem ne szóljon be, előbb nyomjon ki három gyereket, utána pofázzon!

2023. febr. 14. 22:05
 27/39 anonim ***** válasza:
90%

"Melyik univerzumban? XD"

Ebben az univerzumban.

Kezdődik ott, hogy az itteni mantra szerint is 25, de 30 felett már vénasszony anő, és agyon filzerezett, szétműtött, agyonsminkelt insta ribik az etalon, műhajjal, műszempillával, feltöltött szájjal, lufi mellekkel.

2023. febr. 14. 22:15
 28/39 anonim ***** válasza:
77%
Nem is értem, miért jöttök itt a szüléssel, mikor a férfiak szülés nélkül is hájasabbak. És nem, én nem születem még, 55 kiló vagyok, anyukám 55 két gyerek után. SZóval személyesen nem érint a téma, de ez a Norbi egy nagy büdös paraszt.
2023. febr. 14. 22:18
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában marha sok az elhízott ember 🤣 ekkora brmsgt írni...Istenem.
2023. febr. 14. 22:49
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Fura. Nem tudtam, hogy a házasság meg a párkapcsolat is olyan, mint amikor bemész a boltba, veszel valamit és adnak rá x év garit, h az adott cucc olyan lesz és úgy fog működni addig az x évig.

Mintha lenne az asszonyra valami gari, h 60 éves korodig nem hízhatsz el kisanyám, mert nekem garim van rá.

Am van egy rossz hírem: az emberek változnak. A nők is emberek. Azaz ők is változnak. És ez a testre is igaz. Tudod gari ide vagy oda, ha megereszkedik a melled, senki nem fogja lecserélni. A sörhas ellen legalább tehetsz valamit.

Mondjuk nekem az is nagyon abszurd, hogy ha elhízok, akkor az nem nekem lesz rossz, mert egyrészt egészségtelen, másrészt szarul érezném magam a bőrömben. Nem, mert a páromnak lesz rossz, mert dagadt nővel kell majd kefélnie. Ez nyilván sokkal fontosabb egy nő egészségénél és lelki békéjénél. Már csak ebből is látszik, hogy egyeseknek mennyire 0 empátiájuk van és mennyire nem képesek kicsit mást is fontosnak tartani magukon kívül. Ha már ilyen vagy, akkor inkább ne is jöjj össze senkivel.

2023. febr. 14. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!