Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy elvárás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás egy nőtől, hogy ne legyen túlsúlyos? Miért kavart annak idején nagy botrányt pl. Schobert Norbi?

Figyelt kérdés

Azt látom, ha valaki az elhízott férfiakat fikázza az egyáltalán nem gáz, senki nem háborodik fel rajta, sőt mindenki egyetért velük, talán még a dagadt férfiak is, ki tudja, ki érti ezt... De ha valaki fel meri emelni a hangját hogy egy nő mondjuk 30 felett elhízik és ez baj, mert nem lesz úgy már vonzó, vagy Norbi esetében ha fel meri hívni a figyelmet arra, hogy terhesség alatt hajlamosak a nők felszedni 20 kiló felesleget és ebből problémák lehetnek, akkor az kiveri a biztosítékot mindenkinél, főleg a nőknél. Még azoknál a nőknél is akik (még) nincsenek is elhízva és még fiatalok is akár.

Miért van ez így? A nőkre miért nem lehet kritikát mondani? Miért nem lehet minimális társadalmi elvárásokat támasztani feléjük?

2023. febr. 14. 21:15
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
23%
Én nőként egyetértek Norbival, mondjuk én vékony vagyok.
2023. febr. 14. 21:18
 2/39 anonim ***** válasza:
99%
Norbi azért eléggé leegyszerűsítően beszélt erről a kérdésről, de nyilván ez volt a célja, mert így átütötte a társadalom ingerküszöbét. Egészégügyi szempontból nőknek és férfiaknak sem jó, ha elhíznak, de nem hinném, hogy a fikázás a legjobb eszköz ennek érdekében, inkább a pozitív példák kellenének.
2023. febr. 14. 21:19
 3/39 anonim ***** válasza:
24%
Lényegesen könnyebb megsértődni, mint változtatni.
2023. febr. 14. 21:20
 4/39 anonim ***** válasza:
80%
Előbb növessz a testedben egy 3-5 kilós élőlényt, told ki kínok közt egy tetszőleges testnyílásodon, tartson hónapokig/évekig a tested regenerálódása, aztán majd meséld el, hogy milyen érzés, amikor mások mindezek után a súlyod miatt b@szogatnak.
2023. febr. 14. 21:21
 5/39 anonim ***** válasza:
12%

Nekem nem nagy elvárás.

Szívesen edzek, szinte függő vagyok, mert jól érzem magam tőle.

2023. febr. 14. 21:23
 6/39 anonim ***** válasza:
13%
#5 ki kötelezett erre? senki ugye?
2023. febr. 14. 21:24
 7/39 anonim ***** válasza:
99%
Norbinál magával a stílussal volt gond, meg az, hogy a szülés után felszedett plusz kilókra hegyezte ki a dolgot, ami egy érzékeny téma. Egyébként ő a 100 kiló fellett lévő férfiakat is vágósúlyban lévő disznóknak nevezte, és az se tetszett sokaknak. :D
2023. febr. 14. 21:25
 8/39 anonim ***** válasza:
88%

Először is. Pont a férfiaknak néznek el sokkal többet a kinézetükkel kapcsolatban. A nőkre ilyen szempontból nagyobb teher van, nagyobb elvárásnak kell megfelelniük.

Másodszor. A túlsúlyos férfiak aránya nagyobb, mint a nőké, pedig ők még a szülésre sem foghatják.

Harmadszor. Norbi megnyilatkozása undorító formában zajlott. És teljesn más ilyent mondani a kocsmában a haveroknak, mint nyilvánosan egy közismert személy által.

2023. febr. 14. 21:25
 9/39 anonim ***** válasza:
98%
Lehet kritikát mondani, én csak azt nem értem, hogy miért kell azokat kritizálni, akik nincsenek hatással az életedre. Idegeneket. Minek? Ha a te csajod meghízott és ezt valamilyen módon tudomására hozod, az szerintem tök oké. De nem mindegy neked, hogy a szomszéd néni unokahúga miért dagadt? Ugyanígy engem sem foglalkoztat, hogy a hapsi a lidlben, akit ma láttam volt vagy 160kg. Ha a párom pocakot ereszt, finoman szóvá teszem és edzünk együtt vagy valami, de nem szólogatok be minden kövér embernek, aki szembejön. Minek tenném?
2023. febr. 14. 21:26
 10/39 anonim ***** válasza:
14%

"Pont a férfiaknak néznek el sokkal többet a kinézetükkel kapcsolatban'

Melyik univerzumban? XD

2023. febr. 14. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!