Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők idősebb pasikat hogy-hogy nem mindig zavarják el?
Sorban álltunk pénztárnál, előttem egy fiatal nő olyan egyetemista korú, előtte egy olyan 40 évesnek kinéző pasi.
A pasi hátrafordult belenézett a nő kosarába és ilyen olcsó szöveggel, hogy: "Ebédre ez kevésnek tűnik." - elkezdett beszélni a lánnyal.
Én azt hittem a lány lezárja valami beszólással, vagy nem szól semmit, de basszus, elkezdett nevetgélni, hogy "Hát csak ennyire van idő ebédelni" stb. Aztán ott csevegtek. Mire fizettem, megyek ki és basszus már a telefonszámukat cserélték és beszélgetve sétáltak ki együtt a boltból.
WTF???
A jelenleg 18-23 korosztályból igen kevés az aki ad valamit is a szülők szavaira. Innentől kezdve a kérdésed okafogyott. Máskülönben valóban vannak olyan lánykák, akik csupán a bennük rejlő "lehetőséget" használják ki, bizonyos javak megszerzése érdekében, viszont vannak akik érzelemmel vannak idősebb férfival, éppen az említett mafla korosztály miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!