Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal nők idősebb pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők idősebb pasikat hogy-hogy nem mindig zavarják el?

Figyelt kérdés

Sorban álltunk pénztárnál, előttem egy fiatal nő olyan egyetemista korú, előtte egy olyan 40 évesnek kinéző pasi.

A pasi hátrafordult belenézett a nő kosarába és ilyen olcsó szöveggel, hogy: "Ebédre ez kevésnek tűnik." - elkezdett beszélni a lánnyal.

Én azt hittem a lány lezárja valami beszólással, vagy nem szól semmit, de basszus, elkezdett nevetgélni, hogy "Hát csak ennyire van idő ebédelni" stb. Aztán ott csevegtek. Mire fizettem, megyek ki és basszus már a telefonszámukat cserélték és beszélgetve sétáltak ki együtt a boltból.

WTF???

#férfi #egyetemista #vén #öreg csávó
2023. febr. 14. 19:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert az is lehet, hogy a csaj people pleaser, mint én, és nehezen tud nemet mondani. Én is elegyedtem már szóba olyan férfival, akivel nem akartam, de nem tudtam rövidre zárni a beszelgetést, mert ő tovább folytatta, én meg nem szeretek embereket megbántani. Meg általában ha elkérik a telefonszámomat, akkor se tudok nemet mondani, mert nem akarom megszégyeníteni nyilvánosan, hogy visszautasítom, ezért megadok egy kamu számot inkább.
2023. febr. 14. 21:13
 22/32 mikeXxX ***** válasza:
91%
Kètfèle fèrfi van kèrdező aki lyukat keres ès aki másra is használható lyukat is keres ha már ennyire èrtetlenül álsz akkor remèlem így èrthető hogy kivel találkoztál . Ès speciel ha magamat nèzem edzèsen van pár lány mèg 20 sincsen de mèreget flörtölget az más kèrdès hogy èn edzeni megyek oda ès nem csajozni meg èn nem is akarok ennyire fiatal valakit inkább +- 10 èv amit preferálok ! 43f
2023. febr. 14. 23:12
 23/32 anonim ***** válasza:

Ez amit írtál "kedves" gesztus részedről egy idősebb férfi szemében. Viszont, ha rájön, hogy kamuzol, nem biztos, hogy tolerálni fogja. Ilyen korkülönbségnél nem árt őszinteséggel indítani, még akkor is, ha tudod, megbántod. Kellemetlenül érintheti, de viszont ember maradsz a szemében.

2023. febr. 15. 04:19
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
16os. Ertem en hogy idosebb ferfiak eretebbek, tapasztaltabbak, sikeresek, a fiatal fiuk maflak es az anyjuk ir ala helyettuk. De kerdem en, hol vannak az apukák akik hasznalhato, vonzo, ambiciozus fiukat nevelnek es atadjak a stafetat ahelyett hogy a kissracok baratnoit nyulnak le? A ferfiak meg a sajat fiaikat is tonkreteszik, foleg mikor hazaallit apuka a sajat fia osztalytarsaval. Miert lett vetelytarsa ez a korosztaly a sajat fiaiknak? Az meg hogy kis csitrik beleszeretnek idosebbe, az normalis mert szeretetehesek. 11 evesen js "beleszeretnek" lanyok a 35 eves tanarba, de ez nem felnott szetelem. Szerintem az a 20 eves lanyka sem ugy szereti az idosebbet, de kihasznaljak.
2023. febr. 15. 04:31
 25/32 mikeXxX ***** válasza:
22# szerintem bárki is próbálkozik nálad jobb ha nem kamuszámot adsz meg inkább egyenes maradsz az nem sèrtès ha azt mondod bocsi de nem vagy az esetem vagy amit sok nő mond hogy ő leszbikus 😆!
2023. febr. 15. 08:47
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az érzelmeket, szimpátiát, vonzalmat nem lehet irányítani, kórhoz mérni.

Szomorú, hogy csitrizel csak azért láthatatlanban embereket, mert idősebb emberbe szerettek bele. Illetve az is, hogy egy 11 éves érzelmeit összehasonlítod egy 20-on évesével. Attól,hogy neked 20 évesen olyan szinten voltak komoly érzelmeid mint 11 évesen, attól még nem mindenki ilyen.

Persze nem várok többet tőled, hiszen te azt is eldöntöd, jobban tudod, ki hogy szeret kit, mint az aki szeret.

2023. febr. 15. 08:59
 27/32 anonim ***** válasza:

15

Mese habbal :D

2023. febr. 15. 09:44
 28/32 anonim ***** válasza:
16 csak álmodozik és fényezi magát.
2023. febr. 15. 09:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem fiúk, nekünk nőknek több tapasztalatunk van, hogy reagálnak a faszik a nemre. Úgyhogy tudom, bűn, de az életünk mindig fontosabb lesz, mint a kis lelketek.
2023. febr. 15. 09:53
 30/32 mikeXxX ***** válasza:
26# szerintem te 24#el keversz ha jól sejtem 😆!
2023. febr. 15. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!