Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kicsit korai lenne hogy 33...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit korai lenne hogy 33 évesen már fizetnem kelljen a szexért (direktbe)?

Figyelt kérdés

Világ életemben nem volt egyszerű nőt találnom, pedig budapesten lakom. Elég későn szexeltem először, 21 évesen. Természetesen minden csak sok sok véletlennek és szerencsének volt köszönhető, pedig én aztán házhoz mentem a pofonért és nem csak otthon kuporogtam a sarokban.

Igazából elég sok nővel voltam az elmúlt ~12-13 évben, illetve az idő nagyobb részét párkapcsolatokban töltöttem, de igy visszatekintve a nagy része ezeknek a dolgoknak teljes egészében kukázásnak volt nevezhető.

Miért? Mert korban hozzávaló lányoknak nem igazán kellettem, minden helyen vagy társaságban mindig csak a csúnyácska lányok szimpatizáltak velem és az objetive módon csinosnak nevezhető lányok teljes egészében keresztül néztek rajtam. Pedig nem vagyok hóbabukott, képzett vagyok és intelligens, jók az életkörülményeim, amiket magamnak épitettem fel és ha zöld a lámpa akkor nem félek kezdeményezni.

De sajnos akik részéről zöld a lámpa azokból én nem kérek. Annyi, hogy csak 173 cm magas vagyok, nulla mellizom, 65 kiló, össze vissza fogazat, gyík vállak, gyerekes fej.

Persze van akiknek igy is kellettem, csak kérdés hogy mennyi túráztatás és hányattatás árán. Néha vállalható nőkkel is össze tudtam jönni, de többnyire idősebb, vagy kifejezetten idős, jóval 40 feletti nőkkel voltam, és azok közül sem a jobb fajtákkal.

Fiatal lányoknál szinte fel sem kerülök a radarra.

Még covid alatt megismertem egy lányt tinderről és találkoztam vele, bár attól féltem a képei alapján hogy megint egy duci lány lesz, de végülis kiderült, hogy legalább átlagos, viszont nagyon szexmániás, és eléggé megtaláltuk a közös fordulatszámot ezen a téren.

Találkozgattam vele mindezidáig, neki voltak mindenféle más csávók is, de én is voltam más nőkkel. Szerintem ő az elmúlt 2 évben behúzott 40 új fószert, aminek jelentős része swinger klubbos futószalag során jött össze.

De most valami családos fószerrel jár össze, igaz nálam sem tudta elérni hogy kapcsolatban legyek vele, pedig azzal a tipikus drámázós női stratégiával próbálkozott, hogy igazából NEKEM kellene észrevenni hogy mit veszitek, ha nem veszem el feleségül meg ilyenek.

Na de ezen a 30. életévvel járó pánikon meglepően gyorsan átjutott és most elkezdett pénzért szexelni. Ezt a családos csávóka hagyja.

Velem nem hajlandó találkozni, csak pénzért, és mondja hogy örüljek, hogy én gumi nélkül is megdughatom, belé is élvezhetek akárhova, váltogathatom a lyukakat bármi, és fél áron!

Hát köszi, majd biztos elkezdek fizetni miután már megdugtam jó pár tucatszor. Meg úgy alapból, ha már ennyi idősen csak pénzért van szex, akkor mi lesz később?:O

Persze a jópaliknak nem kell fizetni érte....modnjuk hozzá kell tegyem, hogy régen volt egy kalandom egy lánnyal pár hónapig, akiről utána kiderült hogy a rosszlányokon hirdetget....na szép...ő persze nem akarta hogy fizessek neki, mert ő szégyellte hogy igy kell pénzt keressen.

De azóta eltelt jó pár év és ugy látszik ez sikk lett.

Viszont nekem továbbra sem fér bele hogy fizessek ennek a mostani lánynak.

Ha fizetnék szexért, akkor már legalább olyannak fizetnék akit teljes egészében én választok és úgy néz ki ahogy én szeretném.

2023. febr. 14. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
napi incel-fantázia pipa 😀
2023. febr. 14. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
22%

SOHA nem elég korai, és SOHA nem elég késő!

Mellesleg MINDIG fizetsz! A belépő a buliba, a pia/kaja a csajnak, mozi, nyaralás, hétvégi wellnesz, virág, abortusz, új fogsorod, menő cipő, KOCSI, LAKÁS,...ezek mind a punciért!

2023. febr. 14. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez aztán a regény.
2023. febr. 14. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Leírtad hogy szarul nézel ki, de azt elvárod, hogy a csaj extra legyen...

Akiket meg megfektettél csúnyának tartod, de azért az egódnak csak jót tett, és gondolom egy kicsit sem érdekel, hogy esetleg megbántottad őket, mert neked jobb jár.

Őszintén, szerinted ez tényleg fair részedről?

2023. febr. 14. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Ha egy rakás szar vagy, minek a top no ? Hova? Oké, hogy vágysz rá, de egyrészt semmi jogos leszolni senkit a külseje miatt, másrészt meg nem kell haborogni sem, hogy neked ki “jut” és ki nem. Egyedül is lehet am lenni, van mupnci is, talald fel magad, a női nemet meg pls hagyd beken.
2023. febr. 14. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

"Annyi, hogy csak 173 cm magas vagyok, nulla mellizom, 65 kiló, össze vissza fogazat, gyík vállak, gyerekes fej.

Persze van akiknek igy is kellettem, csak kérdés hogy mennyi túráztatás és hányattatás árán. Néha vállalható nőkkel is össze tudtam jönni"

Mit vársz ha nem teszel a kulsodert? Csinos nő nem fog veled leallni már meg se haragudj. xD

2023. febr. 14. 19:57
 7/7 Hans Pötterman ***** válasza:
52%
Szerinted ezt k i fogja végigolvasni ilyen felvezetés után?
2023. febr. 14. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!