Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy a férfiak bejelölnek idegenként ismerösnek a Facebookon,de mikor visszajelölök,utana nem irnak,tehat nem ismerkedünk meg ,ennek mi az értelme ?
Miért, mikor lett a facebook társkereső?
Bejelöl, megnéz, aztán hello, el is felejti kb hogy az ismerősei között vagy, míg meg nem lát rólad valamit a hírfolyamban. Ha neked feltétlenül szükséges 5000 ismerős, akkor csak hajrá.
Szerintem benne vannak a pakliban a kamu profilok is.
Nyilván kell sok ismerős ahhoz, hogy reálisnak nézzen ki. Bejelöl egy rakat embert, akit reális, h az adott kamuprofil ismerjen és ha csak a fele is visszajelöl, done.
És itt most nem arra gondolok, h a Gizike unatkozik és kitalált személyeknek csinál profilt. Ezekkel szokás kereskedni is, vírusokat terjeszteni, stb.
6:
Én is csináltam már. Az én korosztályomban minden lehetőséget meg kell ragadni, mert a legtöbben már foglaltak. Csak olyanokat jelöltem, akiről feltételezhető, hogy egyedülálló nő. Egyetlen egy jelölt vissza, vele alakul is a dolog. A többiekkel is cseteltem volna, ha visszajelölnek, de nem jöttem be nekik. Kétség kívül vannak komolytalanok, de nem mindenki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!