Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett neki vajon?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel mar honapok ota kavarunk. Multkor amikor reszeg voltam, ertemjott, hogy hazavigyen. Reszegen sokszor ugy hivtam hogy szivem (kb mindnekit igy hivok reszegen). Azt volt a reakcioja hogy "sosem hivsz igy", kerdeztem hogy zavarja e vagy tetszik, mondta hogy meg nem tudja, aztan mondta hogy nyilvan ha hulyegyereknek hivnam az egyertelmuen nem tetszene. Aztan emlekszem h az este folyaman egyszer o is mondta nekem...azota nem hivjuk igy egymast :D szerintetek tetszett neki?
2023. febr. 12. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tetszik neki, csak arra figyelj, ne hágyd össze a kocsiját, mert az nem fog neki tetszeni.
2023. febr. 12. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Aranyos, amit leírsz, de ez az egész sztori nekem borzasztóan gyerekesnek tűnik, az, hogy hónapok óta kavartok (??), folyton csak a buli meg a részegség, aztán egy kimondott szóval kapcsolatos sakkozásból akarod kitalálni, hogy mit akar tőled.
2023. febr. 12. 17:48
 3/8 A kérdező kommentje:
23 evesek vagyunk, mindketten nagyon erettlenek, szerintem sosem lesz koztunk kapcsolat :D
2023. febr. 12. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:

"(kb mindnekit igy hivok reszegen)"

Ezt tudja? Mert akkor nem sokat ér ez a szó nálad, ha elhasználtad.

2023. febr. 12. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Azt hittem tinik vagytok..... Igen, biztos nagyon tetszett neki, valòszínű még a gatyájába is élvezett. 😅
2023. febr. 12. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akart megbántani...
2023. febr. 12. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak meglepődött.
2023. febr. 14. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Most micsoda? Hogy olyan részeg voltál? Vagy magában gondolta mikor érünk már hozzá és végre befoghatná, hülye részeg liba, vagy nem akart megbántani.

Már ne haragudj de mi tetszene neki a szívecskézésen, 12 éves vagy? :D

2023. febr. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!