Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól sejtem, hogy örök magányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy örök magányra vagyok ítélve?

Figyelt kérdés
Három éve semmilyen sikerélményem nem volt nők terén. Töröltem magam minden online felületről (Tinder, Bumble, Facebook dating). Élőben is próbálkoztam. Nyitott voltam, próbálkoztam, de kivétel nélkül sikertelenül zárult minden kísérlet. Legutóbb olyan szinten bunkó mód pattintottak le, hogy a maradék kedvem és önbizalmam is elveszítettem. Nem tudok és nem is akarok már nyitni új emberek irányába. A heti rendszeres sportolás mellett csak itthon ülök, itthonról dolgozom. Nem vagyok hajlandó többé kezdeményezni, mert úgyis borítékolható a végeredmény. Azt pedig várhatom, hogy láthatatlan, szar, férfinak nehezen nevezhető valakiként nálam kezdeményezzen egy nő... Úgy érzem, hogy sok időt, energiát fektettem a dologba és reménytelenül semmi... Inkább megpróbálok a munkahelyen sikereket elérni. Ha esetleg nagyon nem bírom már nő nélkül, akkor a fizetős lányok jelenthetnek átmeneti látszólagos megoldást. Legrosszabb esetben, ha elhatalmasodik rajtam a magány vagy a depresszió, akkor öngyilkosságot követek el. Sosem hittem volna magamról, hogy ilyeneket fogok írni és gondolni... Más is érzett vagy érez ehhez foghatót?

2023. febr. 10. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Akkor lesz örök az a magány, ha a halálos ágyig nem voltál senkivel. Előre vetíteni olyat ami meg se történt hülyeség. Nem vagy nostradamus. Amúgymeg arra sincs garancia, hogy örökké együtt lesztek. Ne rágódj ilyeneken! Hagyd, hogy sodorjon az élet ezen a területen, de ne qrjanak át! Ha megvan az egzisztenciád vigyázni kell, nehogy kihasználják a sikertelenséged. Van egy pár kókler pitsa!
2023. febr. 11. 01:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Már elhatalmasodott rajtad a magány és a depresszió. Én is voltam ilyen helyzetben és azt tapasztaltam, hogy EKKOR sorra mondanak nemet a pasik. Csodálkoztam, rosszul esett, hogy őő.. de ez előtt ez nem így volt?!

NEM VAGY SEMMIRE ÍTÉLVE. Te ítélted el magad.

Remélem egyszer eljutsz majd oda, hogy "ez így nem mehet tovább! nem tudok már így élni!" és azt választod, hogy változtatsz, az egész életmódodban. Pszichológus, csoport(ok), társaságok, szabadidős tevékenységek amik feltöltenek, tanulás, utazás... Az elején meglehet csak szenvedés lesz, erőlködsz és nem valódi motivációból csinálod, de talán, remélem, hónapok múlva változik a lelkiállapotod. Nagyon meg lehet zuhanni, ha folyton otthon ülsz (pár edzésen kívül), és csak befelé gondolkodsz, agyalsz, gyászolod az életed. Ha valakiből árad a negativitás, másra árasztja abbéli haragját, hogy korábbi nők leoffoltál, nincs öröme az életben, attól nem lesz vonzó. Na meg az a benyomás, hogy nem is szívből kezdeményezel, és már amúgy is előre kételkedsz benne, hogy érdekelheted a másik... ehh, nem szexi.

Tök jó, ha szakmailag akarsz fejlődni. Csináld, hajrá, ha jelenleg most ebben tudsz gondolkodni!

2023. febr. 11. 08:30
 13/18 A kérdező kommentje:
#12: köszönöm a válaszod. Jó volt olvasni. Igen, már depressziós vagyok. A tavasz mozgalmas lesz utazás szempontjából. Végre kimozdulok. Ez egy picit változatosabb lesz, de még messze van. A tanulásra nyitott vagyok. Fejlődni akarok és építeni a karrierem, de ugyanazt érzem ezzel kapcsolatban, mint a sporttal. Ettől még nem lesz barátnőm... Pszichológus... nem tudom. Vélhetőleg egy hosszú folyamatot fog javasolni. Nekem azonnali változásra és eredményekre van szükségem. Nem hónapokra vagy rosszabb esetben évekre. Mégis milyen csoportok vagy társaságok? Már nincs erőm nyitni idegenek felé. Azt is csak párkapcsolat miatt tenném... A környezetemben pedig mindenki foglalt. Tényleg köszönöm a válaszod. Jó volt reggel ezzel indítani a napot!
2023. febr. 11. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj, de nem szeretnék privátban beszélni veled, egyelőre csak a kifogásokat és elégedetlenséget látom itt, és hogy azonnal akarsz valamit, ami tök érthető, csak nem reális. Nekem ehhez nincs türelmem, nem is vagyok tárgyilagos, erre jó mondjuk egy pszichológus. Nincs varázsló, bűvésztrükk, nincsenek azonnali változások a depresszióból. Azonnal barátnőt akarsz, közben ahogy írod, nincs erőd nyitni idegenek felé! Azt mondod, egy párkapcsolat miatt nyitnál, de mit szeretnél, pottyanjon le neked az égből egy barátnő, aki a depressziódra izgul fel? Ez nem túl kecsegtető ajánlat egy nőnek. Lassú út van csak, aminek során megerősíted magad, stabilabb lesz az énképed, nyugodtabbak a gondolataid és motivált leszel cselekvésekre. És nem azért lesz hosszú a folyamat, mert ha esetleg ráveszed magad egy pszichológusra, ő hosszú folyamatot javasol, hanem mert ez, a személyiségfejlődés, a gondolkodásmódod, beidegződéseid megváltoztatása egy hosszú, nehéz folyamat, sajnos, főőleg, amikor már lent vagy mélyen. De szépen lehet építkezni, ha bent átkattan valami, hogy most én rendbe hozom magam! Én csak bátorítani tudlak, hogy lehet nem most, de hónapok, évek múlva, remélem, erőt veszel magadon és a hajadnál fogva kihúzd magad a gödörből...

Egyébként ha rosszul vagy, és elmennél pszichológushoz, aki elirányít pszichiáterhez, esetleg gyógyszeres segítséget kaphatnál, hogy a mindennapok könnyebben menjenek.

2023. febr. 11. 22:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Szia! Értem és köszönöm! Nem haragszom, hisz nincs miért. Csak magamra haragszom. De magamra nagyon. A legnagyobb problémám, hogy nincs már semmi türelmem magamhoz, a változáshoz. Sajnos, ez nem olyan, mint egy munkahelyi projekt, amelynek van kezdete és egy határideje, előre megadott céldátummal. És az önmagamon történő változtatással ellentétben, tudom, hogy annak van eredménye. Az enyém kétes kimenetelű. Az eddigi törekvések nem jártak sikerrel... Attól is tartok, hogy akár éveket igényelhet ez a folyamat. Nincs időm évekig egyedül lenni. Folyton másokhoz viszonyítom magam és azt látom, hogy nagyon leszakadtam a környezetem tagjaitól. Tudom, ez nem egy verseny, mégis annak élem meg. A türelmetlenség mellett az is óriási gondot jelent, hogy nincs hitem. Nem hiszek abban, hogy sikerülhet mindent rendbe tenni. Mindegy. Ma jobb kedvvel ébredtem. Megpróbálok változtatni, változni. Arra gondoltam, hogy nagyobb, távlati célok helyett, csak az adott napból, az előttem álló 24 órából igyekszem kihozni a legjobbat. Talán ez segíthet. Köszönöm, hogy kétszer is hosszabb terjedelmű és építő jellegű véleményt, tanácsot írtál. Ritka dolog ezen az oldalon. Tényleg értékelem. Majd a kérdés alatt írni fogok, ha éppen történt változás vagy romlás. Legyen szép napod! Ne csak a mai, hanem az összes!
2023. febr. 12. 08:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos, a pozitív lendület eddig tartott. Itthonról dolgozom és sehol nem találom a lakáskulcsot. Amilyent szétszort vagyok, biztosan elhagytam. Ezen olyan szinten felidegesítettem magam, hogy az orrom is vérzeni kezdett... És persze ütöttem a falat, ajtókat. Sajnos, már indulatkezelési problémáim is vannak. Egyszerűen semmi sem működik. Semmi... Nem arról van szó, hogy nincs minden sínen és ez bosszant, hanem, hogy semmi. Ez a nap is kuka. Ilyenkor már nem tudok semmit csinálni. Semmi érdemit. Talán holnapra lenyugszom. Ha nem kerül meg a kulcs, akkor viszont tovább dühönghetek...
2023. febr. 13. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:

16

Javaslom az agykontrollt, de lehet, hogy ez ide kevés és tényleg pszichiáter kéne, ahogy előttem írták.

2023. febr. 13. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Jártam a cipődben haver!

És kva szr volt!

Mondjuk én indulatos nem voltam.

Undoritó fejem ellenére,volt némi kapcsolatom a nökkel,na de nem a legjobbakkal természetesen,csak átlagosakkal.

Olyasmiben gondolkodom mint pl : tánc klubok?

önkéntes munkák ahol vannak nők... vallási közösségek? Ott még nem annyira dívik a felszínesség.Egy családtagom gyülekezetbe kezdett járni magányában,végül ott talált párt. Gonosz világ van.

2023. febr. 13. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!