Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól sejtem, hogy örök magányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy örök magányra vagyok ítélve?

Figyelt kérdés
Három éve semmilyen sikerélményem nem volt nők terén. Töröltem magam minden online felületről (Tinder, Bumble, Facebook dating). Élőben is próbálkoztam. Nyitott voltam, próbálkoztam, de kivétel nélkül sikertelenül zárult minden kísérlet. Legutóbb olyan szinten bunkó mód pattintottak le, hogy a maradék kedvem és önbizalmam is elveszítettem. Nem tudok és nem is akarok már nyitni új emberek irányába. A heti rendszeres sportolás mellett csak itthon ülök, itthonról dolgozom. Nem vagyok hajlandó többé kezdeményezni, mert úgyis borítékolható a végeredmény. Azt pedig várhatom, hogy láthatatlan, szar, férfinak nehezen nevezhető valakiként nálam kezdeményezzen egy nő... Úgy érzem, hogy sok időt, energiát fektettem a dologba és reménytelenül semmi... Inkább megpróbálok a munkahelyen sikereket elérni. Ha esetleg nagyon nem bírom már nő nélkül, akkor a fizetős lányok jelenthetnek átmeneti látszólagos megoldást. Legrosszabb esetben, ha elhatalmasodik rajtam a magány vagy a depresszió, akkor öngyilkosságot követek el. Sosem hittem volna magamról, hogy ilyeneket fogok írni és gondolni... Más is érzett vagy érez ehhez foghatót?

2023. febr. 10. 21:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi az oka? Kellemetlen pasi vagy? Ronda, csoro, incel?
2023. febr. 10. 21:19
 2/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudok rá igennel vagy nemmel válaszolni. Annyit tehettsz, hogy hanyagolod az egészet és hátha bekoszont a szerelem. Mármint a szerelem, kémia nem gombnyomással működik és lehetséges, hogy mivel nagyon akartad épp ezért nem sikerült. Foglald le magad, hobbik mellett, társaságban, barátok mellett is látogatást tehet a szerelem, nem kell keresni sok esetben, néha csak jön. Akármilyen hülyeségnek tűnhet.
2023. febr. 10. 21:20
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
Jól sejted.
2023. febr. 10. 21:23
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Mindezt 3 sikertelen év után jelented ki? Kicsit engedd el a keresést és próbáld meg nő nélkül is élvezni az életet!
2023. febr. 10. 21:23
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? Mi volt előtte? Akkor voltak sikereid?
2023. febr. 10. 21:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Válaszommal több válaszoló kérdésére igyekszem felelni: az ismerőseim szerint nem vagyok ronda. Én már annak látom magam. Nem vagyok incel. Nem tudom, hogy mi számít neked csóróságnak... 31 éves vagyok. A tinédzser éveim teljes sikertelenség jegyében teltek. Huszonévesen két párkapcsolatom is volt: egy rövidebb és egy több évig tartó. Két alkalmi szex is becsúszott két különböző nővel. Azóta semmi. Szó szerint semmi. Pedig rendszeresen sportolok. Egyre nagyobb figyelmet fordítok a megjelenésemre. Új, igényesebb ruhákat vettem. Kozmetikus, új parfümök, szépségápolási termékek stb. Mégis azt tapasztalom, hogy láthatatlan vagyok a nők számára...
2023. febr. 10. 21:49
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem küldesz fotót?

N

2023. febr. 10. 22:31
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Ne keseredj el! Látod, a 7-es képet kért,ha minden igaz, egy nő, még akár itt is összejöhet valami. 31 évesen még előtted az élet.
2023. febr. 10. 23:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad eldobni az életedet, egyszer fent, egyszer lent, ilyen világot élünk, nehéz becsajozni, de a lányoknak sem sokkal könnyebb, rengeteg időd van még, bármikor belefutatsz valakibe.
2023. febr. 10. 23:28
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
7-es az férfi és ő maga is sikertelen, önbizalom doppingnak kér képet.
2023. febr. 11. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!