Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnek segiteni neki?

Figyelt kérdés
Egy fiurol lenne szo, akivel mert lassan egy eve ismerjuk egymast. Van koztunk valami, de kapcsolat nem lesz koztunk soha. A lenyeg hogy en mar regebbbota gyanakszom ra hogy depresszios.... Egyebkent egy nagyon porogos, magabiztosnak tuno tarsasagi ember, valamit nagyon segitokesz es kedves mindnekivel. Sokat vagyok vele kettesben es mar volt hogy felhozott furcsabb dolgokat, pl. sok baratja van de nincsenek igazan kozeliek meg nem tud egyedul lenne. Volt mar hogy rakerdeztem hogy nem lehet hogy depresszios es mondta hogy biztos nem... Multkor amikor reszeg voltam, ertemjott es hazavitt de vegul az lett hogy ottaludtam nala. Az a lenyeg h en reszeg voltam o meg teljesen jozan. Es beszelt nekem arrol hogy sosem igazan boldog, nem nagyon erzes semmi,max ha a csaladjaval es hogy nem olne meg magat mert tudna meg tenni az anyukajaval. Kerdeztem hogy szokott e ilyenekrol beszelni barkivel, mondta hogy csak a csaladjaval meg egy haverjaval aki hasonlo dolgokkal kuzd. Mondtam neki hogy en nagyon szivesen meghallgatom. Aztan mondta hogy holnap majd beszel rola tobbet. Aztan masnap felhoztam hogy szeretne e meg rola beszelni es mondta hogy most nem, de ne aggodjak mert jol van es majd ha itt lesz az ideje meg fog nyilni nekem.... Nem tudom hogyan tudnam tamogatni... Nyilvan mondtam neki ha nem akar rola beszelni teljesen rendben van, de kozben orulnek ha megosztana velem tobbet..
2023. febr. 9. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez itt off. Nem keres párkapcsolatot, te sem mozdultál rá részegen, ha már ott aludtál, egy moderátor tegye át a depis topikba a kérdést!
2023. febr. 9. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Azert ideirtam mert attol fuggetlenul eleg regota van valami koztunk...
2023. febr. 9. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Oxigén minden bizonnyal.
2023. febr. 9. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Az ilyen kérdéseknél hol vannak azok a válaszolók, akik szerint az incelek a negatív személyiségük miatt incelek, nem a külsejük miatt?

A kérdező példájában szereplő srác is depressziós öngyilkosjelölt, de nyilván jó pasi és ezért a kérdező szexpartnerként odatvetette önmagát neki.

Ezek után pedig állítja bárki is, hogy nem a külső számít, amikor az inceleknek matchei sincsenek nagyon?

2023. febr. 9. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
#5 az ilyenek azért még mindig arra sarkallnak, hogy üssenek agyon ha valamikor újra párkeresésre adom a fejem :D
2023. febr. 9. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá tőle komolyan, esetleg ha jóban vagy barátjával vagy csaladtagjaval, akkor neki szólhatsz, esetleg te is meghallgathatod, ha mesél a dolgairól, de te és senki más sem fogja tudni kikezelni, ha valóban depressziós, csak egy pszichológus/pszichiáter. Esetleg neki felvethetned hogy felkereshetne egy szakembert és támogatod benne.
2023. febr. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!