Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik "DIPLOMÁS FÉRFI"-t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik "DIPLOMÁS FÉRFI"-t akarnak, azért a diploma típusa sem mindegy nem?

Figyelt kérdés

Azt nem teszik hozzá hogy azért nem a tanár,szociális munkás meg könyvtár szakos diplomás férfiakra gondolnak. Hanem mérnök, közgazdász, orvos stb. tehát jól fizető diplomás szakok.

Jól értelmezem?

2023. febr. 8. 16:12
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
23%

Ez azért is vicces téma, mert az magyar humán diplomás nő azért nem sokkal értelmesebb, mint az átlag, sőt sokszor semennyivel, jobb esetben makog valamit angolul és megismétli, amit olvasott, ja meg helyesírás-fétise van!

Szerintem nagyjából hasonló végzettségűeket keresnek, vagy olyanokat, akikről úgy gondolják, legalább annyira tanult, értelmes, mint ő.

Mit tudom én..öcsém programozó, nincs diplomája, de sokkal értelmesebb, mint a legtöbb diplomás. Most akkor őt lepattintanák diplomás nők?:) Elég vicces lenne, ha nem menne át egy nála jóval szerényebb képességű diplomás irodista nők szűrőjén.

2023. febr. 20. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!