Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik "DIPLOMÁS FÉRFI"-t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik "DIPLOMÁS FÉRFI"-t akarnak, azért a diploma típusa sem mindegy nem?

Figyelt kérdés

Azt nem teszik hozzá hogy azért nem a tanár,szociális munkás meg könyvtár szakos diplomás férfiakra gondolnak. Hanem mérnök, közgazdász, orvos stb. tehát jól fizető diplomás szakok.

Jól értelmezem?

2023. febr. 8. 16:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
95%
Akkor én szerencsés voltam, mert még a diploma megszerzése előtt jöttem össze az asszonnyal. :D
2023. febr. 9. 09:56
 22/31 anonim ***** válasza:
7%

21.

Ha nem szerzed meg, valószínűleg már nem lenne veled. Kockáztatott, bejött.

2023. febr. 9. 10:17
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem hinném, hogy amiatt szakítottunk volna. :)
2023. febr. 9. 10:29
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

23.

Persze, hogy nem hinnéd, mert nem történt meg.

2023. febr. 9. 10:30
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Én élőben ismerkedésnél nem nézem a végzettséget, mert ott egyértelmű egy idő után, hogy az illetővel, ha nincs diplomája, ha van, mennyire vagyunk egy szellemi szinten. De társkeresőn abszolút betennném szűrőnek... mert akármennyire nem annyira "fincsi" ebbe belegondolni, a teljesen tájékozatlan, buta, tőrőletszett tahó, beszűkült világú, borzalmas helyesírású fazonokból, akikkel nagyon nem egy szinten vagyok, SOKKAL-SOKKAL-SOKKAL több van a képzetlenek, csak érettségivel (vagy azzal sem) rendelkezők között... és lennék annyira kényelmes, hogy beteszem ezt szűrőnek, mint hogy 20-ból 15 olyan üzenetet olvassak, hogy "sya bebi naon szekszi vagyol". Ha meg valaki azzal jön, hogy "jajjjj, drágám, lehet, az IGAZIT szűröd ezzel ki"... nem hiszek abban, hogy csak egy igazi lehet, és érdekes módon ugyanezt nem kapják meg a férfiak, amikor válogatnak a nők közül pl. külsőre.

A diploma típusa meg nekem mindegy, ameddig magát el tudja tartani az illető, nem mást pumpol és abba sem hal bele, ha havi 1 programra a saját részét ki tudja fizetni (mert 30+-os vagyok, a korban hozzám illő férfiak nem friss pályakezdők).

2023. febr. 9. 14:23
 26/31 anonim ***** válasza:
31%
Sok diplomas idiotaval talalkoztam mar…
2023. febr. 9. 14:28
 27/31 anonim ***** válasza:
12%

Na most mi a helyzet hölgyeim, a van diplomám de nem reklámozom az is dislike? :D

Köszönöm a lepontozásokat, örömmel fogadom! :)

Nekem nem fontos hogy diplomád legyen, nézz ki jól, nekem elég ennyi :D

2023. febr. 9. 23:38
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#27 a nem reklámozom és a hazudok róla nem ugyanaz. A fene akar olyannal járni,aki már az ismerkedési fázisban sem őszinte. Az, hogy nem reklámozod az az lenne, hogy nem dörgölöd mindenki orra ala, de te akkor is letagadod, ha szóba jön
2023. febr. 10. 08:37
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

#27 szóval a nők felszínesek mert szamít nekik a diploma, de a férfiak nem, pedig nekik elég, ha egy nő jól néz ki?

Jó kis kettősmerce

2023. febr. 10. 08:38
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondtam hogy felszínesek, csak szerintem túl nagy tulajdonságot tulajdonítanak egy darab papírnak.

Nem tagadom le csak ha nem kérdezik nem mondom, mert felesleges, mert az én szakmámban pl nem szükséges a diploma, nélküle is el lehet helyezkedni és jól lehet keresni, nincs jelentősége. Egyébként IT-ban dolgozom fejlesztőként.

Én magára a nőre vagyok kíváncsi amibe beletartozik hogy jól nézzen ki, a többi majd kiderül, de nem fogok egy papíron akadékoskodni ha egyébként jól kijövünk.

2023. febr. 10. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!