Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők hogy-hogy vonzódnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hogy-hogy vonzódnak olyan férfihez aki gyakran nem ért velük egyet?

Figyelt kérdés

Egyik kolléganőm összejött egy olyan pasival aki hát nekem látszólag érthetetlen mert mindig csak "vitázni" hallottam őket.

Nem ilyen indulatvezérelt viták persze, csak egy pár példát mondok amit hallottam lenn céges étteremben, ahol sokan eszünk együtt.

Autókról beszélgettünk, hogy kinek mi jön be mit vett stb. Mondja ez a nő is hogy neki ez és ez mennyire bejön, ilyet vesz majd vagy olyat, ez a pasi meg így csak hallgat, a nő rákérdezett neki mi tetszik, erre pasi ilyen flegmán odaveti hogy ő nem sokra tartja kocsikat, nem érdeklik.

Ezt el is hiszem, biciklivel és robogóval láttam eddig.

Na és ehhez hasonló beszólásai voltak, párszor még hallottam hogy ez a nő lelkesedik ezért vagy azért, ez meg benyögi unalmasan hogy hát őt ez nem érdekli.

Na most nem értem így hogy kezdenek el beszélgetni vagy vonzalmat kialakítani egymás közt?

De tény hogy egyszercsak kézen fogva láttam őket jönni.

2023. febr. 8. 11:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Van bennük más közös. Nem kell mindenben egyezniük, nem is találsz olyant.
2023. febr. 8. 12:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokkal vonzóbb valaki akinek van velemény és nem birka módjára bólogat. Annyira meg ne legyél mar hülye, hogy komolyamn azt hiszed, attol lesz valaki ferfias, hogy érdeklik az autók.
2023. febr. 8. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi a vita tárgya. Van, amin rosszul esik és taszító is, ha nem vagyunk egy hullámhosszon. Ilyenek pl. értékrendbeli kérdések. De párommal is szoktam vitatkozni (nem veszekedni, csak ütköztetjük a nézőpontot) bizonyos kérdésekben, pl. szakmai dolgok, ahol nem baj, hogy nem ért velem mindenben egyet.
2023. febr. 8. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Na épp ezaz, hogy sokkal vonzóbb az, aki fel meri vállalni önmagát, mint az, hogy pont nem érdeklik a kocsik, de előadja, hogy igen, mert az olyan férfias.

Ez ugyanaz, mint mikor ismerkedésnél a nő előadja, hogy imád főzni meg imádja a gyerekeket, csak mert azok olyan nőies dolgok, közben lehet rühelli mindkettőt. Nem kell nagykönyvszerinti férfinak vagy nőnek előadni magad, nem biztos, hogy attól leszel vonzóbb. Önmagadat merd felvállalni, az önbizalom a legvonzóbb.

Jó példa erre, én mindig olyan pasikba zúgok bele, akik nagyon magabiztosak, pedig lehet cigizik, meg nincs diplomája, meg nem sportol, pedig alapvetően nálam ezek kizáró okok :D Mégis megvesz kilóra a srác a magabiztosságával, és akkor már nem érdekelnek ezek.

2023. febr. 8. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Amit leírtál nem vita, csupán kifejtették a véleményüket, ami nem azonos, de ennyi.

2. A nők vonóbbnak tartanak olyan férfiakat, akiknek van saját évleményük. Egyébként a férfiak is az ilyen nőket.

3. Beszélgetni azzal lehet a legjobbat, akivel nem értesz mindenben egyet.

Egy haverom néha feldob politikai témákat, aztán amikor beindulna a beszélgetés, vitázás, mindig bemondja, hogy áh, hagyjuk, nem beszélget velünk erről, mert nem egyezik a véleményünk. Dehát by definition nem lehet azzal vitázni, akivel egyetértesz!:D Céltalan, értelmetlen.

Az meg, hogy az autó férfias, hát pff. Ezt leginkább a boomer férfiak gondolják így, már a boomer nők sem feltétlen értenek egyet vele.

Összességében amit bemutattál az annyi, hogy nem értenek mindenben egyet. Ez így egészséges, ez a hosszú kapcsolat egyik titka.

2023. febr. 8. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem erdekelnek a kocsik. F
2023. febr. 8. 16:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem izgat, szereti-e valaki az autokat vagy sem.

Nekem ebben a beszelgetesben inkabb az a fura, hogy a no mesel, a pasi meg csak dunnyog magaban aztan odaveti, hogy hat ez ot nem erdekli :D Nem tudom, mi ennel erdekesebb beszelgeteseket szoktunk folytatni akkor is, ha valamelyikunknek nem a kedvenc temajarol van szo, de persze lehet, ez csak egy ilyen pillanat volt :)

Csak vitanak nem neveznem azt, amikor az egyik leoltja a masikat, hogy o leszarja a temat.

2023. febr. 8. 17:29
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Nőként nekem nem tetszene ez a viselkedés. Mintha képtelen lenne elfogadni a véleményemet és/vagy lenéz.
2023. febr. 8. 19:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a sztoriból csak annyi jött le, hogy "nem szólok hozzá, mert fogalmam sincs miről beszélsz". Aztán a nő rákérdez miért nem szól hozzá és akkor mondja, hogy ht ő nem ért hozzá.

Szerintem ebben semmi vitaszerű vagy lenézés vagy bármi hasonló nincs, egyszerűen csak a nő beszélt valamiről, a pasi meg.. nem. Ennyi:D

2023. febr. 8. 19:23
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
Az igazán jó páros mindkét tagja tanul a másiktól. Tanulni pedig nem lehet teljes egyetértésben.
2023. febr. 11. 16:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!