Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy próbálnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy próbálnék chaten ismerkedni (Anotalk) és rátérünkna külsőre akkor a csaj azt mondja hogy husisabb, pedig nem?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem én a husisabbnál azt gondoltam van rajta pár kiló felesleg, de kivétel nélkül akikkel eljutottam képcseréig, esetleg Snapra felvett/felvettem akkor egy tankot találtam, ahol nagyon nem 1-2kg volt a felesleg. Ez már a dagadt kategória, bocs ha megbántok valakit.

De nem értem miért kell egymás idejét rabolni hazugságokkal, vagy azt hiszik szar a szeme a beszélgetőpartnernek? És tényleg kivétel nélkül ez van, aztán meg olyan szar érzés valami kamu dumával lelépni, vagy Snapen nem írni nekik többet, de valahol meg maguknak keresik azzal, hogy husisabbnak mondják magukat, holott dagadtak. Más is járt már így? Miért csinálják ezt ezek a nők?

2023. febr. 7. 07:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%

Miert nem mondod meg nekik hogy szerinted ez nem husisabb hanem dagadek zsirdiszno kategoria inkabb?

A sok onerzetes pocs miatt nem tudjak magukat hova rakni szerencsetlen csajok

2023. febr. 7. 07:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Anotalk... 😂

Örülj, hogy egyáltalán nővel beszélgettél! Szerintem 100 "nőből" 60 legalább valójában bozeráns. Bele se gondolj inkább, eddig hány perverz vén f@sz recskázott már az üzeneteidre és a fotóidra...

2023. febr. 7. 07:34
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem mondok ilyet mert úgyis mind egy dívának hiszi magát, meg ha ledisznózom akkorsem fog kelleni, mint ahogy "husisként" sem (már a szó is irritáló..).

2, igen, tudom ott nagyrészt kis ratyik vannak, de már egész jól kiszűröm őket :)

2023. febr. 7. 07:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Arcképes képet nem küldök sosem, legfeljebb ha napok óta beszélünk, pont a perverz bųzik miatt.
2023. febr. 7. 07:37
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Ez kétirányú. A ferfiak közt is sokan azt mondjak magukról ők átlagosak vagy macisnak 80-110 kilóval !! 😂 Mikor egy normális testalkatú férfi 65-75 kg között van.
2023. febr. 7. 07:47
 6/18 A kérdező kommentje:
A pasikról nem tudok nyilatkozni, mert engem csak az ellenkező nem érdekel, de megértem, biztos ott is hazudoznak csomóan. :) Amúgy én 73 kg vagyok, ezért nem is akarok olyat, aki nehezebb nálam, de nem akarok eltérni a témától, továbbra is kérdezem, hogy mi a jó a csajoknak ebben, hogy hazudoznak a testalkatról, amikor a képen úgyis látszik hogy a husi az inkább páncélos hadsereg? De mondhatnám ezt a Tinder és társai képekre is, ahol csak közeli arckép van azoknak 99,9%a kövér, nem értem mit gondolnak, ha találkozóra kerül a sor akkor a pasi nem veszi észre?
2023. febr. 7. 07:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint sosem szoktam titkolózni, nincs értelme mert úgyis kiderül ki hogy néz ki. Azzal szoktam indítani hogy molett vagyok, küldök képet arc nélkül. Tetszik tetszik, nem nem. Van akinek nem, az eddig normálisan elmondta nem jövök be neki. Akinek igen, akkor beszéltünk tovább.

Fölösleges köröket nem futok, inkább tisztázom az elején.

2023. febr. 7. 08:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ezek nem egzakt kategóriák.

Egyébként meg lehet, hogy ők kövérek, de te meg idegbeteg vagy. Semmivel nem jobb.

2023. febr. 7. 08:37
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted miért anotalkon vannak fent? Mert ez egy jó lehetőség, ahol a külsőségeket el lehet rejteni. Jobb a tinder ismerkedési szempontból szerintem.
2023. febr. 7. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Mert testképzavaruk van és elhiszik, hogy ők tényleg husisak. Ha sokat hallja a barátnőitől meg bebeszéli magának, akkor tényleg el is hiszi.
2023. febr. 7. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!