Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon hogyan és mikor alakult ki a nők ennyire magad elvárása a pasik terén?
10 éve ezelőtt még lehetett normálisan ismerkedni,de manapság már az átlag dolgozó nő is áloméletről álmodozik.
Mikor alakult át ennyire némelyik ember gondolkodása?
Az idősebb, 40-50-es korosztály is nagyon válogat.Nem vagyok jóképű, de átlagos, elvált, 185cm,103kg, van hajam, ápolt, normális diplomás hapsi vagyok. Van két elég jó képem több társkeresőn is.
Ebben a korosztályban gyakorlatilag 0 insta kompatibilis a nő van fenn, ami mondjuk engem nem zavarna.
Javarészt elvált anyukák. Rengeteg túlsúlyos, és sok kövér, nő keres párt. Na meg persze akikkel elbánt a természet, és tényleg csak a belső szépségük lehet vonzó, bár férfiból is vannak nyilván nem kevesen ilyenek.
Normális, átlagos nő, aki egyáltalán visszajelöl, 10-ből egy, és ez is nagyjából havonta, kéthavonta történik meg. Kövér, csúnyácska nők viszont az ország másik végéből is kedvelnek,szóval nekik még egy átlagos férfi is megfelelne akár.
Úgy gondolom, ha nem vagy jóképű, nem virítasz a fotón, akkor átlagos fizimiskával még egy beszélgetésre sincs lehetőség, annyira elsődleges a nőknek a külső.
21
Nem tudom miért csodálkozol azon, hogy a legtöbb nő nem akar olyan férfit, akitől csak nem fut ki a világból, ha meglátja (=átlagos), elfogadható, hanem olyat szeretne, aki TETSZIK is (=számára átlag feletti). Egy csúnya nőnek is mitől lenne jobb egy csúnya pasas, mint az egyedüllét? Nyilván ők is max. az "átlagos" szintig adják le max.
De amúgy szubjektív a dolog, mert én látok olyan nőket, akiknek én kifejezetten taszítónak tartom a párját. Számomra közepes és szép nőnél is láttam már ilyen jelenséget.
Lényeg a lényeg, hogy azt ne várja senki, hogy valaki olyannal kezdjen el ismerkedni, akiben semmi vonzót nem talál.
Én sem kezdenék beszélgetni valakivel, akiről tudom, hogy soha nem tudnék a külsejéhez vonzódni. Nem fogja megszépíteni a személyisége. Ahhoz, hogy megszépítse a személyisége, muszáj, hogy legalább egy kicsit tetsszen. Szóval max. 6,5/10-ből változik 8/10-é.
Én írtam a 10 es kommentet! Miért lett ilyen nagy arányban leszavazva?
Több másik kérdés válaszaiból állítottam össze azt a listát. Ahol természetesnek mondjàk ha a felnőtt 180 cm férfi 70 kiló. Vagy diploma nélkül csak prolik vannak. Vagy ha szóba kerül a gyerek családalapítás csak olyan férfivel álltok le akinek 800 ezre van meg autója , min 3 szobás lakása stb. Ezeket ti magatok írtátok mások kérdései alá. Hogy ilyen egy alap férfi.
Jah hogy valójában ez nem alap es 1000 ből 980 nak nincsenek ilyen dolgai? Akkor nem kell hazudni hogy alap! Hanem azt kell írni hogy magasak az elevárasaink.
Én úgy gondolom, hogy magasak az elvárásaim, pl. a büdös életben nem állnék szóba olyan férfival, aki nem tetszik testre és arcra is, és olyannal sem, aki elcseszte az életét (pl. 28 éves korára nem ért semmihez, és csak valami kulimunkát végez, és közben köpköd a diplomásokra), olyannal sem, aki buta, megcsalta az előző párját/párjait, stb., olyannal sem, aki igénytelen, rosszul öltözik, stb.
De soha nem írtam olyat sehová, hogy hány kiló legyen egy férfi, pedig csak a vékony vagy izmos srácokat szerettem mindig, max MINIMÁLIS pocakkal, de tudom, hogy az, hogy hány kiló, baromi eltérő lehet. Szerintem még nagyobb a szórás ilyen téren, mint nőknél. Szerintem értelmes embert az érdekli, hogy hogy néz ki, nem az, hogy hány kiló.
A párom 188 cm magas, és volt 65 kiló a kapcsolatunk elején (19-20 évesen), most már 86 kiló, és szerintem egyetlen épelméjű nő nincs a világon, aki rá rosszat mondana a kilói miatt olyan értelemben, hogy fogynia kellene. Ellenben régen rengetegszer megkapta, hogy GEBE.
Egyáltalán nincs olyan általános jelenség, hogy a "mai nők" ilyen 65-70 kilót várnak el egy 180+ magas felnőtt férfitól. Ez csak egy extrém ízlésű kisebbség, sőt, konkrétan szerintem egy konkrét nő írta ezt itt az oldalon, és azon akadtál fenn.
Olyat sem írtam soha, hogy alap a 800 ezres fizetés gyerekvállaláshoz. Nyilván jó lenne, de ha megnézi az ember akár csak a budapesti átlag/medián béreket, akkor látja, hogy nem alap. Én is úgy vagyok vele, hogy bizonytalan anyagi helyzetbe soha nem szülnék, valamint nem adnék le a gyerekvállalás kedvéért a mostani életszínvonalamból egy mm-t sem, de soha nem jöttem ilyennel, hogy nettó 800.
Drágám, egy 180 cm-es férfi nem 70 kg, mert akkor már zörögnek a csontjai. A férjem ilyen magassággal 80 kg, és elég sovány így is.
A kérdezőnek: Ezt fordítva is meg lehet kérdezni, miért akar minden férfi álomnőt, ha ő maga semmit sem tud felmutatni?
Szerintem a Tinderen mindenki a saját kategóriája felett keres két vagy három szinttel.
Plusz zömében férfiak vannak, kevés a nő.
A kevés nő egy része csak kíváncsiságból van fenn, válogatni, egót növelni.
("Lám, ma is 10-en húztak jobbra, milyen jó nő vagyok..!")
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!