Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon hogyan és mikor alakult ki a nők ennyire magad elvárása a pasik terén?

Figyelt kérdés

10 éve ezelőtt még lehetett normálisan ismerkedni,de manapság már az átlag dolgozó nő is áloméletről álmodozik.

Mikor alakult át ennyire némelyik ember gondolkodása?

2023. febr. 5. 20:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

10

A páromnál ezekből csak 2 és fél van meg: 188 cm magas és van diplomája + a lakásunk fele az övé. Nem átlag, hanem átlag feletti pasi.

"Normális testalkat" = 60-75 kg? 180 +, 30 körüli férfinál? :D Legalább baromságokat ne írogass...

2023. febr. 5. 21:37
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj én kiírtam magamról egy csomó mindent, több képem is van. Erre sok palinak csak annyira futja hogy "szia hogy vagy?" "Hogy telik a napod?" Ahelyett hogy elolvasná a leírásomat és azzal kapcsolatban kezdene... De mivel szerencsére sokan vannak akik kreatívak ezért miért ragadnék le annál aki csak hogy vagyozik úgy hogy nem is érdekli a válasz? Aztán ha valakivel elkezdek beszélgetni de mégsem jön be akkor meg szétválhatok mert úgyis írni fog még aznap néhány másik... Akkor miért ne keressek addig, amíg nem találok megfelelőt?

Találtam is :) Pedig válogatós vagyok.

2023. febr. 5. 21:50
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Több képem is volt* sorry elírtam annyit társkeresőztem hogy jelen időben beszélek 😅 szoknom kell még hogy kapcsolatban vagyok😀
2023. febr. 5. 21:52
 14/26 anonim ***** válasza:
22%

8-as, a csóró, unalmas, rusnya, stb nő nem fog összejönni a hozzá hasonló férfival.

Egy épeszű férfi - nem a sajnálatos módon eltorzult mentális állapotú férfiakról beszélek - körülbelül be tudja lőni a saját "piaci értékét", és nem fog instamodellnél kezdeményezni, ha ő maga átlagos.

Azonban a mai 20-30 közötti korosztály mivel nagyrészt az instán él, ezért azt az életszínvonalat akarja. Olyan pasival, olyan utazásokkal, olyan ingatlanban lakva, stb.

Egyesült Államokban egy nő csinált interjút 24-28 éves nőkkel. Teljesen le voltak sokkolva, hogy az általuk belőtt célkorosztályban (kb 28-33 év) az az éves bevétel, amit ők elvártak (volt, aki 500k USD/év-et mondott!!!) csak a férfiak ezrelékében mérhető arányban volt jelen. A mediánbérek 40-65k között vannak. És ő hitt benne, hogy majd őt, a tizenkettő-egy-tucat nőt majd ez a top 0.001%-ba tartozó férfi majd megtalálja, és csakis őt fogja szeretni. Ez egyszerűen álomvilág!!

Sajnos ez a szemlélet tovagyűrűzik, itt azért Magyarországon talán még nem tartunk, de nyílt már ki nekem is szemem. Vonaton a helyemen ült egy kazah csere-egyetemista lány, de kevesen voltak ezért mondtam maradjon. Beszélgetést kezdeményezett, és nem viccelek, a 10. mondatában megkérdezte, hogy mennyi a havi fizetésem. What the hell?? Megmondtam neki, és úgy tűnt tetszett, mert aztán nálam töltötte a hétvégét, és öcsém még a mittudoménmilyen arckrémjét is megpróbálta megvetetni velem :D Persze kajálni meghívtam, meg elmentünk táncolni ott is álltam az italát, mert azért volt ellenszolgáltatás is, aztán amikor már elkezdett boyfriendnek hívni, akkor elmondtam neki, hogy az eddigi beszélgetésinkből neki úgy tűnt, hogy nekünk van bármilyen közös pontunk?

Beszéltünk ugyanis pénzről is. Kiábrándító volt, hogy 4 nyelven beszél, volt, amit jobban tudott a történelmünkből, mint én. Művelt és tájékozott volt. És életének egyetlen célja - saját maga mondta!! - hogy a saját pszichológus praxisán keresztül kőgazdag legyen, és halomban álljanak otthon a Gucci táskák, Chanel parfümök és Versace ruhák. Én meg elmondtam, hogy nekem annyi pénz bőven elég, amennyiből egy kényelmes életet tudok magamnak teremteni, de célom a pénznél azért jóval több van az életben.

Pedig ez a kazah lány nem szegénységből jött, a magyar állam még költőpénzt is ad neki, szülei magyar viszonylatban felső-középosztálybelinek számító színvonalon éltek, nem kellett dolgoznia itt, mert támogatták őt otthonról.

És ez a szemlélet viszont terjed. Nincs realitásérzék, nincs lojalitás, csak - vagy nagyrészt - elvárások vannak. Nem elég a "kis ház, kis tisztesség", tök mindegy, hogyan bánik vele a férfi, csak Balira menjenek évente kétszer nyaralni, mert a mittudoménymilyen instagenyó is ott volt.

Egyelőre 25 fölött még ez a kisebbség. 25 év alatt viszont...sok sikert egy pályáját építő villanyszerelő srácnak társat találni, mert ha ezt a nő megtudja, akkor már elkezd kattogni, hogy hát ő lehet nem fog engem Balira elvinni.

Miközben a vilanyszerelő srác meg baromira leszarja, hogy ferde az orra a csajnak, vagy kicsit narancsbőrös a feneke.

2023. febr. 5. 22:04
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

14 Jo estimese volt.

En 30 vagyok, nem hasznalok Instat es igen, szivesebben jarok nyaralni, mint hogy otthon uljek a “kis hazamban”. Szerintem szanalmas, ha valaki a lustasagat es a celtalansagat ilyen ideologiakkal akarja magyarazni.

Mellesleg akarmelyik egzotikus orszagba el lehet jutni nyaralni, ha valakinek van egy kis penzugyi tudatossaga, szoval azert Bali nem olyan elerhetetlen hely egy atlagembernek sem, akinek nem megy, annak nyilvan komoly okai vannak.

2023. febr. 5. 22:15
 16/26 anonim ***** válasza:
91%

14

"Nincs realitásérzék, nincs lojalitás, csak - vagy nagyrészt - elvárások vannak. "

És miért is nincs? Elvárása saját magától van. Most is 4 nyelven beszél, mvelt, és a saját praxisán dolgozik. Saját maga akarja megteremteni magának azt, amit akar.

Semmi nem jó nektek, csak a lusta, cél nélküli nő, aki csak annyit akar, hogy ne haljon éhen, de kevesebbet mutasson fel, mint ti, mert nincs igénye és nem érzed kevésnek magad mellette.

2023. febr. 5. 22:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a különbség, hogy akkor 20 éves voltál, és teljesen átlagos, hogy annyi idősen otthon élsz, alig dolgoztál, csóró vagy, és 20 éves csajokat akarsz felszedni.

Eltelt 10 év, és 30 évesen baromi ciki ugyanott tartani. Kapásból átlag alatti lettél. Miközben az átlag feletti, fiatal csinos lányokra hajtasz.

2023. febr. 5. 22:29
 18/26 anonim ***** válasza:
29%

Látod 14-es, rögtön ítélkezel. Most, hogy belegondolok, én is :D

1.: Rögtön csak egy esti mese lehet, amit leírtam. Pedig az interjúk elérhetőek nyilvánosan (Courtney Ryan), és a kazah lány azóta is éli világát Pécsen.

2.: Ha tehát nem utazok, akkor céltalan és lusta vagyok. Az utóbbi két évben elkezdtem tanulni egy új hangszeren (egy másikon már régóta játszom), szakmát váltottam amiben jó vagyok és haladok előre a ranglétrán. Már csak hobbiszinten bár, de heti többször társastáncolok, és nemsokára annak a kórusnak az egyesületének az elnöke leszek, amiben már jópár éve énekelek. Akkor én most lusta vagyok?

Még véletlenül sem úgy fogalmazol, hogy "azzal az emberrel én nem illek össze, aki nem szeret utazni", hanem az ilyen ember csakis "lusta és céltalan" lehet.

Én nem ítélkeztem, csak szomorúságomat igyekeztem kifejezni amiatt, hogy ennek a kazah lánynak is mindössze a pénz önmagában a célja, annak ellenére, hogy egy csomó jó tulajdonságot is felsoroltam róla. Az is szomorú, hogy felnő lassan egy olyan generáció, aminek tagjai inkább anyagiakban mérik a boldogságukat, mint bármi másban.

Te pedig ehhez az íráshoz annyit teszel hozzá, mint ellenérvet, hogy Balira amúgy el lehet menni átlagfizuból is. Ez is szomorú.

2023. febr. 5. 22:49
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

16! Kérlek vedd észre, hogy a kazah lány után már általánosan fogalmazok erről a korosztályról, és szemléletről beszélek. Arról, hogy szerintem mennyire nagy baj, hogy a pénz önmagában egy ember életének célja, nem pedig eszköz arra, hogy más célokat elérjen.

"Semmi nem jó nektek, csak a lusta, cél nélküli nő, aki csak annyit akar, hogy ne haljon éhen, de kevesebbet mutasson fel, mint ti, mert nincs igénye és nem érzed kevésnek magad mellette."

Bár a példád nagyon sarkos, de van benne igazság.

Ha viszont jobbnak, többnek érzed magad a férfinál, de valami miatt mégis megtetszik és összejöttök akkor pedig akaratlanul is pokollá teszed az életét. Nem direkt, és nem rossz szándékból, de egy férfinek borzalmas érzés versengeni még otthon is. És ha egy nő jobbnak gondolja magát a társánál, akkor azt bizony éreztetni is fogja vele.

Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy "semmi sem jó" nekünk. Bármely épeszű férfi elégedett lenne egy olyan nővel, aki az ő szintjén tetszik neki, és kitart mellette, kitartanak egymás mellett egy életen át. Csak sajnos nem ez történik.

Ha egy nő bármilyen szempontból megelőzi a társát, akkor az esetek döntő többségében hosszabb-rövidebb idő múlva választ egy a jelenlegi társánál, de főleg magánál magasabb szinten lévő új társat. Egy férfi, ha beindul a szekér, akkor pedig felülteti rá, és húzza magával az egész családját.

2023. febr. 5. 23:12
 20/26 anonim ***** válasza:
51%
Ezért kell magasról szarni rájuk, eleve az ellenkezőjét csinálják annak amit mondanak, másrészt mindig hazudnak
2023. febr. 6. 06:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!