Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit aki több mint 50 prostival volt már együtt azt miért tartja tapasztalatlannak egy nő aki csak 1-2 férfivel volt még élete során?
"emlékszek anno.." Nem tudsz talán magyarul? Szerinted vezetőként kezdtem? 2 éve vagyok csak vezető pozícióban.
A prostizás is pl. leginkább 20-as éveim elején volt ami már 10 éve volt. Lassan 3 éve nem is voltam már egynél se. Már beleuntam.
62
Jaja, es gondolom a szalag mellol hivtak el, hogy nezzetek, a Bela a napi norma 300%-at teljesiti, ebbol fo fonok lesz XDDD
Aki most felsovezeto, az ket eve sem a szexualis eletet targyalta ki ebed kozben.
Úgy látom tényleg nem tudsz magyarul vagy csak nagyon gyatra a felfogásod.
Hé kérdező elmehetnél egy útra...
kámaszútra
Na kérdező ott buktál meg a nagy tapasztalatoddal, hogy 1. Szerinted csak misszibe nyomják a szerelmesek
2. a férfit nem lehet megtéveszteni szinlelt orgazmussal hidd el :-)
"Egy férfi kb. bármitől elélvez"
Rommá leszek pontozva, de tartom a véleményem, hogy ez nem igaz, csak egy bunkó, primitív rétegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!