Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit aki több mint 50 prostival volt már együtt azt miért tartja tapasztalatlannak egy nő aki csak 1-2 férfivel volt még élete során?
És ez engem hol érdekel? Ha ezek után velem marad én meg jól érzem magam közben akkor hol a hiba?
Ha ő nem képes elélvezni az az ő baja, főleg ha nem kommunikálja csak eljátssza, hogy elélvezett.
Minőségi szex pont, hogy egy prostinál történik, ahova felkészülten megy az ember. Nem az a minőségi szex, hogy a nő hátára fekszik a férfi meg pumpál rajta kettőt aztán vége.
Emlékszek anno még munkatársakkal ebédeltem évekkel ezelőtt akkor ment a kapcsolati dolgok kitárgyalása aztán egyik azon panaszkodott, hogy nem hajlandó lovagolni az asszony másik, hogy csak havi 1x szopja le, stb..
Ennyit ezekről a nagy kapcsolati szexekről, nyilván vannak kivételek de a legtöbb nő egy fadarab és/vagy prűd.
Mert már meguntam a prostizást jó pár éve és inkább olyan nőt akarok aki a kapcsolat formájában nyújta ezen élményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!