Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fotós tanfolyamon esélyes, hogy sok fiatal pasi lesz?
Szeretnék valami olyan hobbit, ami segítségével férfiakkal ismerkedhetek kötetlenül. A "nagyon férfias" tanfolyamok kizárva (pl. gázszerelő vagy CNC gépkezelő vagy ilyesm), mert azokban úgyse lennék jó.
Sajnos abszolút nincsenek az életemben férfiak, pláne nem szinglik, így nem tudok ismerkedni. Suliban, munkahelyen mindig nőtöbbség volt, vagy csak házas/nálam jóval idősebb pasik voltak mindenfelé.
Egy kis update, hátha valaki olvassa :)
Szóval, elmentem egy fotós workshopra. Kizárólag lányok voltak, az egyetlen hímnemű a teremben az oktató volt, egy antipatikus vén faszi.
Úgyhogy én feladtam :D Tényleg mindenhol csak nők vannak.
Hála istennek maga a tanfolyam azért hasznos volt, tanultam új dolgokat, szóval nem vette el a kedvemet ettől a hobbitól.
Kérdező, ez kifejezetten meglepő.
Lásd ezt is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes..
#15 igen, én is arra gondoltam, hogy ez a legférfiasabb szakma, amihez még nőként csatlakozhatok, tehát nem mosógépszerelő például, ahonnan kinéznének.
De legalábbis mindenképpen uniszex, nőiesnek semmiképp nem mondanám, nem egy műkörömépítés, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!