Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fotós tanfolyamon esélyes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fotós tanfolyamon esélyes, hogy sok fiatal pasi lesz?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami olyan hobbit, ami segítségével férfiakkal ismerkedhetek kötetlenül. A "nagyon férfias" tanfolyamok kizárva (pl. gázszerelő vagy CNC gépkezelő vagy ilyesm), mert azokban úgyse lennék jó.

Sajnos abszolút nincsenek az életemben férfiak, pláne nem szinglik, így nem tudok ismerkedni. Suliban, munkahelyen mindig nőtöbbség volt, vagy csak házas/nálam jóval idősebb pasik voltak mindenfelé.

2023. febr. 4. 20:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Lesznek, de a többségük a többi férfit fogja érdekesnek tartani, nem téged.
2023. febr. 4. 20:27
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem rossz ötlet azért elmenni valahova, hogy na majd ott bepasizok. Mert az esetek nagy százalékában nem pasizol be és csak még nagyobb lesz a csalódottság, arról nem is beszélve, hogy a fotózást is megutálod, meg majd kidobott pénznek tartod.
2023. febr. 4. 21:10
 3/16 A kérdező kommentje:

A fotózást már régóta imádom, nem hinném, hogy egy tanfolyam megutáltatná velem.

Csak tényleg nincs már ötletem, hogy hol vannak szingli pasik.

2023. febr. 4. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem hittem volna, hogy lány is lehet ilyen helyzetben. Én anno szerettem volna menni szintén fotós tanfolyamra de munka miatt az utolsó pillanatban le kellett mondjam.
2023. febr. 4. 21:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menj, de magad miatt és egy elvárásod legyen, hogy sokat tanulsz a fotózásról.

Ha ott megismerkedsz valakivel az csak bónusz.

2023. febr. 4. 21:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
2023. febr. 4. 21:26
 7/16 anonim ***** válasza:
15%

Ha mindenáron tartós kapcsolatra vágysz - lehetőleg egy életen át - szerintem egyházi közösségeket keress!

Ráadásul a fiataloknak bőven van választék még, hiszen aki pályaválasztás előtt áll, ilyen helyeken találhat különbözőféle szolgálati lehetőségeket (nekem is egyházi közösségeken keresztül sikerült több szerelem is...)

2023. febr. 4. 21:43
 8/16 anonim ***** válasza:

6

Nem biztos, hogy 20on pár, a 40+os ismerősöm ugyanezt csinalja.

2023. febr. 4. 21:46
 9/16 A kérdező kommentje:

31 éves vagyok.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

#7 ez amúgy szuper ötlet, és nekem is van több ismerősöm, akik így jöttek össze, de szerintem sajnos az én korosztályomban ez már annyira nem játszik.

2023. febr. 4. 21:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem vágj bele,nem veszíthetsz semmit. Nem jártam fotósuliba de el tudom képzelni hogy lehetnek olyan feladatok is amik alkalmat adhatnak az ismerkedésre tehát nem csak a fotós kollégák közül lehet esély párt találni. Pl. műtermi fotózás modell srácokkal, de egy városfotózás során is szóba elegyedhetsz másokkal. Vagy a téma kapcsán esetleg facebookon is adódhat lehetőség ha feltöltesz képeket valahová és arra reagálnak mondjuk.
2023. febr. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!