Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel és egy átlag nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel és egy átlag nő hajótörést szenvednének és egy lakatlan szigeten kötnének kialakulhatna köztük a szerelem?

Figyelt kérdés
Mert tegyük fel, hogy a mentő alakulat csak 4 hónap múlva találja meg őket...
2023. febr. 4. 13:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Sőt, valószínűleg álmába megölném, hogy majd megehessem.
2023. febr. 4. 13:15
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem. De arra jo lenne, hogy ne unjam halalra magamat egyedul, attol meg, mert incel, lehet van 1-2 jo vicce vagy valami.
2023. febr. 4. 13:16
 3/22 anonim ***** válasza:
33%
Párszor dugnának aztán a mentőalakulatból választana valakit!😀
2023. febr. 4. 13:17
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Már kérdezted. Nem.
2023. febr. 4. 13:18
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem, lefeküdni pedig pláne nem fognak.
2023. febr. 4. 13:19
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha fenyegetne az éhenhalás akkor én is megölném a buta incelt. Én eljem túl neki úgyse lenne soha családja h megmentenek akkor se.
2023. febr. 4. 13:20
 7/22 A kérdező kommentje:

Na gratulálok az itteni válaszolóknak kapásból megölnének egy EMBERT.

6. Én egy szót se írtam arról h testiseg is lenne...

2023. febr. 4. 13:22
 8/22 anonim ***** válasza:
84%
Jajj mar mucus, ilyen korulmenyek kozott senkit nem izgat, hogy incel a masik. Te is megolned, ha ehes lennel, nyugi. Ez szimpla eletoszton kerdese, az erkolcs es a moralitas csak akkor mukodik, ha az alap szuksegleteid ki vannak elegitve.
2023. febr. 4. 13:24
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Marmint hogy ember a masik, hahha :D
 10/22 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, olvasgass néhány valódi hajótörést vagy repülő katasztrófát túlélő emberről; többször fogod látni a "kannibalizmus", illetve "gyilkosság önvédelemből" szavakat, mint gondolnád.

Nem, nem szeretnének bele a nők, mert ugyanúgy nem lenne szimpatikus, mintha normális körülmények között találkoznának, illetve egy ilyen helyzetben a szerelem az utolsó, amire gondolnak (aztán esélyes, hogy már szerelmesek valaki másba és miattuk is még fontosabb a túlélés).

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!