Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen ma társadalmi státuszt jelent, ha valakinek van barátnője?
Én gyerekkoromban ezt olyan természetesnek gondoltam, hogy az emberek felnőnek és automatikusan párt találnak. Rengeteg népdal meg gyerekmese szól erről.
Tinikoromban sem gondoltam, hogy ez annyira nehéz, pedig ott már látszott, hogy vannak különbségek egyes emberek lehetőségei közt. Most meg itt az oldalon olvasva a sok ilyen jellegű kérdést kicsit kezdem átgondolni a dolgokat, mert annyi olyan kérdés van, ami ezt írja le, hogy a nők nem állnak szóba férfiakkal és mindig csak kudarc az ismerkedés. Meg valahogy el is könyvelik őket lúzernek a válaszadók. Tényleg sok embernek egyáltalán nem jön össze barátnő? Ha meg van, akkor másképp tekintenek arra az emberre a társadalomban? Hogy megbízható, van kivel megjelenni társas eseményeken?
Nő létemre soha nem gondoltam arra, hogy akinek nincs párja - akármilyen nemű is legyen - az értéktelen. Szerintem te látod rosszul a dolgokat.
Ez csak egy átmeneti állapot, általában senki nem hal meg szüzen.
13
Az biztos, hogy szüzen senki nem hal meg, mert "valaki" előbb utóbb el-megb_xa pláne, ha óvatlan villanyszerelő az illető vagy süket gyalogos:DDD
Státuszt csak egy közízlés szerint is nagyon vonzó nő partnersège jelent. De az igenis komoly státusz-szimbólum
Ez amúgy mindkét nemnél érvényes, csak a nők párjai esetében sokkal szigorúbbak a státusz-szimbólum kritériumok, és ebben az esetben sokkal nagyobb szerepe van a pénznek és vagyonnak.
Férfiak esetében ugye már egy átlagosan szép, és illően kedves nő társasága már remek státuszt mutat. Nő esetében fontos lenne hogy az illető gazdag is legyen, és az már hasonló státusz a nők számára
Mondhatjuk, hogy van a dologban valami.
Férfiként egyértelműen magasabb "státuszt" élvezel, ha van egy feltűnően csinos, szép barátnőd.
Nőként is meg van ez, hogy magasabb státuszba kerülsz ha egy jóképű. esetleg magas, edzett, izmos srác a párod, vagy ha sikeres, gazdag esetleg híres az illető.
De alapból nem gondolnám ,hogy attól még hogy van egy bármilyen baártnőd már egyből magasabb társadalmi státuszba kerülsz. Rengeteg hajléktalannak, rendkívül ronda, nem vonzó és szegény embernek is van párja, mégsem emelik egymás "nívóját".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!