Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es elvált nőként mik a legnagyobb redflagek egy hozzám képest túl jó pasinál?
Figyelt kérdés
Véletlen rámírt, azóta beszélgetünk, képcsere,videózás is volt.
Nem gondolok magamról sokat, átlagos melóba járó nő vagyok, elválva.
De már az elején láttam hogy túl jó hozzám képest, izmos, sportos,karizmatikus,lehengerel ahogy beszélhetünk.Állítása szerint egyedül él,nincs senkije.Ezt többször is teszteltem, váratlan időpontokban kerestem és tényleg fel is vette a telefont.
Jó állása van, átlagon felüli jövedelem és életmód.
De valahogy a női megérzésem azt súgja valami nincs rendben.
Mi lehet a baj?
2023. jan. 29. 20:10
21/22 anonim válasza:
Szerintem csak meg akar fektetni, most éppen te vagy az aktuális, de holnap már más lesz. :)
22/22 anonim válasza:
"Lehet raunt a csinikékre, es mostmár inkább egy nőt keres."
Szóval, aki szép, csinos, az nem nő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!