Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es elvált nőként mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es elvált nőként mik a legnagyobb redflagek egy hozzám képest túl jó pasinál?

Figyelt kérdés

Véletlen rámírt, azóta beszélgetünk, képcsere,videózás is volt.

Nem gondolok magamról sokat, átlagos melóba járó nő vagyok, elválva.

De már az elején láttam hogy túl jó hozzám képest, izmos, sportos,karizmatikus,lehengerel ahogy beszélhetünk.Állítása szerint egyedül él,nincs senkije.Ezt többször is teszteltem, váratlan időpontokban kerestem és tényleg fel is vette a telefont.

Jó állása van, átlagon felüli jövedelem és életmód.

De valahogy a női megérzésem azt súgja valami nincs rendben.

Mi lehet a baj?

2023. jan. 29. 20:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Az átlagosakkal mi volt a baj?
2023. jan. 29. 21:04
 12/22 anonim ***** válasza:
28%

Mi bajod magaddal? Miért lenne ő túl jó neked? Es mi van ha neki te tetszel? Lehet nem vagy már tökéletes (nincs is olyan), de nem csak a külső számít. Lehet raunt a csinikékre, es mostmár inkább egy nőt keres.

De ne éld bele magad semmibe, találkozzatok, aztan meglátod hogy viszonyul hozzád. Lehet csak barátkozni akar, de lehet hogy nem.

2023. jan. 29. 21:22
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Hat aki extrem sportol, kulonleges utazasai vannak, az lehet izgalomfuggo, adrenalinfuggo es siman lehet hogy a noket is hamar megunja. Lehet nem te vagy az esete, de nagyon sok gazdag jokepu pasi utazik elvalt gyerekes nokre, mert baszni akarnak, de betegsegeket osszeszedni nem es erre egy atlagos, dolgozo, gyerekes no a legalkalmasabb.
2023. jan. 29. 21:26
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Kicsit magamra ismerek, de nyilván ő lehet teljesen más mint én. Egy magyar tanárnőt döngettem volt 45 éves volt én meg 33. Nem csak szexről szólt a kapcsolatunk, sokat kirándultunk, nagyon jókat beszélgettünk, finomat főzött, de tudtam, hogy ez csak egy hóbort nálam, mert kiakartam próbálni 10 év múlva mikor korban odaérek milyen egy ilyen korú nővel. Aztán félév múlva leléptem mielőtt nagyon elmélyült volna a dolog köztünk. Ebből a perspektívából levonhatod a következtetést, hogy nem voltak komolyak az intencióim, csak tapasztalni akartam.
2023. jan. 29. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:
23%

Buta, elhízott, igénytelen nő vagy?

Mert, ha igen, akkor megértem azt, ahogy gondolkodsz magadról.

2023. jan. 29. 22:57
 16/22 anonim ***** válasza:
40%
Mégis milyen választ vársz, honnan tudhatnánk, hogy mit gondol rólad egy számunkra ismeretlen ember,vagy hogy mi fog történni néhány hét, hónap, vagy év múlva? Ha nem szimpatikus, hagyd az egészet, ha az, akkor meg minek problémázol előre. Szerinted egy kevésbé jó pasival nem érhet csalódás?
2023. jan. 29. 23:15
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

A kapcsolatban majd kiderül mi a gond vele, ha van. Lehet hogy eddig nem volt szerencsés de lehet stiklije is. Féltékeny, tapad, narcisztikus vonásai vannak, lekezelő, irányító, anyuci pici fia, stb.

Le ugorj fejest ha szépeket mond, legyél figyelmes és nyugodt, ne veszitsd el az eszed a szerelemtől. Kell bő egy év hogy az igazi oldalát is kimutassa

Lehet mázlid is és normális :)

2023. jan. 30. 01:09
 18/22 anonim ***** válasza:
13%

Sok igen helyes v sármos pasinak az átlagos nő felel meg hosszú távú kapcsolatra és ha nagyon szép feleségük van azt megcsalják.

Erős általánosítás de a környezetemben így van

2023. jan. 30. 01:12
 19/22 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom az, hogy az ilyeneknek van egyszerre 4-5 nőjük, akikbe csak beleélveznek. Te is sorba állhatsz mostmár.
2023. jan. 30. 06:22
 20/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem volt egy ilyen barátnőm, a folyamatos kételkedés, gyanakvás miatt 2 év után vége lett a kapcsolatnak. Utána közös ismerőstől tudtam meg, hogy magához képest túl jónak tartott. Nekem tökéletes volt, nem akartam volna mást.
2023. jan. 30. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!