Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es elvált nőként mik a legnagyobb redflagek egy hozzám képest túl jó pasinál?
Véletlen rámírt, azóta beszélgetünk, képcsere,videózás is volt.
Nem gondolok magamról sokat, átlagos melóba járó nő vagyok, elválva.
De már az elején láttam hogy túl jó hozzám képest, izmos, sportos,karizmatikus,lehengerel ahogy beszélhetünk.Állítása szerint egyedül él,nincs senkije.Ezt többször is teszteltem, váratlan időpontokban kerestem és tényleg fel is vette a telefont.
Jó állása van, átlagon felüli jövedelem és életmód.
De valahogy a női megérzésem azt súgja valami nincs rendben.
Mi lehet a baj?
Mi bajod magaddal? Miért lenne ő túl jó neked? Es mi van ha neki te tetszel? Lehet nem vagy már tökéletes (nincs is olyan), de nem csak a külső számít. Lehet raunt a csinikékre, es mostmár inkább egy nőt keres.
De ne éld bele magad semmibe, találkozzatok, aztan meglátod hogy viszonyul hozzád. Lehet csak barátkozni akar, de lehet hogy nem.
Buta, elhízott, igénytelen nő vagy?
Mert, ha igen, akkor megértem azt, ahogy gondolkodsz magadról.
A kapcsolatban majd kiderül mi a gond vele, ha van. Lehet hogy eddig nem volt szerencsés de lehet stiklije is. Féltékeny, tapad, narcisztikus vonásai vannak, lekezelő, irányító, anyuci pici fia, stb.
Le ugorj fejest ha szépeket mond, legyél figyelmes és nyugodt, ne veszitsd el az eszed a szerelemtől. Kell bő egy év hogy az igazi oldalát is kimutassa
Lehet mázlid is és normális :)
Sok igen helyes v sármos pasinak az átlagos nő felel meg hosszú távú kapcsolatra és ha nagyon szép feleségük van azt megcsalják.
Erős általánosítás de a környezetemben így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!