Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ciki hogy 37 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki hogy 37 évesen még nem voltam nővel, megmondjam a lánynak hogy még szűz vagyok vagy inkább ne, mert úgysem derül ki?

Figyelt kérdés
Igen még nem voltam nővel, valóban szűz vagyok, most alakul egy kapcsolatom egy lánnyal, ő 32 éves, nagyon jól alakult eddig a dolog, sokat beszélgettünk, csók is volt már, úgy van hogy jövő hétvégén nálam aludna, de nagyon félek ettől, nem tudom hogy mondjam el neki, hogy én még nem voltam nővel, nem tudom mit csináljak...
2023. jan. 29. 16:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el neki semmi esetre sem. Nem kell metegetőzni sem, hogy régóta nem voltál nővel és hasolnók. Akkor keríts sort a dologra, ha már biztos vagy benne, hogy menni fog. Szerintem ha átmegy hozzád igyatok meg pár pohár bort/sört esetleg egy pár felest, oldani fogja a fezsültésget benned, szerintem könnyebben menne a dolog (csak ne vidd túlzásba, mert akkor meg nem áll fel jó eséllyel). Utólag sem kell elmondani, ha élvezte, hogy veled lehetett akkor lényegtelen lesz, hogy 2 perc alatt elmentél, ha meg nem akkor úgyis vagy megszakítja veled a kapcsolatot vagy szép lassan úgy intézi, hogy eltávolodjatok.
2023. jan. 30. 06:28
 32/38 A kérdező kommentje:
29. Prosti igen de ő nem szeret...
2023. jan. 30. 07:57
 33/38 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2023. febr. 2. 13:11
 34/38 A kérdező kommentje:
33. Hát nagyon jó volt...Nagyon jó érzés a szex vele...sajnos csak 3 percig bírtam
2023. febr. 2. 14:31
 35/38 anonim ***** válasza:
95%
Ügyew voltál, drukkoltam, hogy megd.gd és ne hallgass az ellentáborra.
2023. febr. 2. 20:22
 36/38 anonim ***** válasza:
95%
Mennyivel másabb 37 évesen elvesztwni mint pl.: 17 évesen vagy akár 27 évesen?
2023. febr. 2. 20:44
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, nagyon remélem, hogy azóta is randiztok! :)
2023. febr. 9. 09:25
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

31: "Ne mondd el neki semmi esetre sem."

Életem legnagyobb vágya volt, hogy egy szűz fiúval szeretkezzek elsőre, akinek kb. ugyanannyi a tapasztalata, mint nekem.

Mivel eltitkolta, hogy szűz, csak később mondta el, nem tudtam megélni real time, hogy teljesült életem vágya.

Ez életem legnagyobb bánata.

Természetesen, mikor nem vagyok szűz, akkor is ugyanolyan fontos és értékes, hogy tudjam.

2023. febr. 10. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!