Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy 29 éves srác megmondja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 29 éves srác megmondja vagy ne mondja meg hogy szűz?

Figyelt kérdés
Mármint fiúk terén. Tehát eddig csak csajokkal voltam és filóztam nem gáz-e ennyi idősen az, hogy csak csaj volt. Hogy elmondjam-e. Hisz úgy is aktív szerep vonz, tehát lehet észre se venné a másik. Mert ha elmondom lehet hogy pont égő. Értitek mire gondolok?
2020. júl. 13. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se voltam még fiúval, olyan korú vagyok, mint te. Amikor beszélek valakivel erről, én el szoktam mondani, ha kérdezik.
2020. júl. 13. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mond meg, ne hazudj. Sőt a melegek kimondottan szeretik a "kíváncsi biszex" típust akiknek első alkalmuk lenne.
2020. júl. 13. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi bi vagyok és pont hogy emiatt kaptam már elutasítást. Igaz csak 1 hónapja ismerkedek aktívan. Én 30 vagyok.
2020. júl. 13. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan megmondhatod,korrekt lenne. Volt már szűz biszex srác az életemben,megmondta, úgy is álltam hozzá.

Minden a legnagyobb rendben volt :)

2020. júl. 13. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezetten izgató elsőnek lenni. Persze ez felelősséggel is jár, hiszen a partner nem tapasztalt, így nagyobb odafigyelést igényel, de szerintem ez nagyon izgató.
2020. júl. 13. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen az.Ha összejön,feltétlen közöld,így valószínű,óvatosabb lesz.
2020. júl. 14. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb elmondani. Még akkor is, ha téged az aktív oldal érdekel. Jobban odafigyel rád a passzív, hacsak nem vaddisznó típus, hogy neked minél jobb legyen. Szűz aktívként is lehet kellemetlen élményt szerezni, amitől elmegy a kedved.
2020. júl. 19. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!