Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, köztetek tényleg akad olyan, aki transz nővel vagy transz férfival is összejönne, élne együtt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 13:06
2/16 anonim válasza:
Nincs problémám a transzneműekkel. Simán el tudom képzelni, hogy szoros barátságot kössek eggyel, de szexuálisan nem tudom őket partnernek tekinteni.
3/16 harebell válasza:
Én igen, mindkettőnek lenne esélye.
5/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, más hogy van vele, de én ehhez túl konzervatív vagyok. Legyenek boldogak, de én nem tudnám páromnak elfogadni őket.
6/16 anonim válasza:
Nem kéne párnak egyik sem, köszi.
7/16 anonim válasza:
Mi az, hogy "köztetek tényleg akad olyan"?
10/16 anonim válasza:
Igen, tényleg, bármennyire hihetetlen is. A nőkhöz vonzódom, a férfiakhoz nem, ezért transz nőkhöz tudok vonzódni, transz férfiakhoz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!