Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szórakozóhelyeken tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken tényleg ennyire súlyos a helyzet, hogy lányok már egymással táncolnak?

Figyelt kérdés

Az egymással alatt azt értem, hogy rendesen fogják a kezüket egymásnak, forgatják egymást. Elég szembetűnő a jelenség mostanában.

Nyilván nem azért van, mert nem mennének oda férfiak lekérni ezeket a nőket, meg hogy ne lenne elég pasi a teremben, hanem egyszerűen már nagyon kevés az olyan fószer aki megüti a szintet.

Most vagy a nők - NYILVÁNVALÓAN JOGOSSAN - magas igényei mentek fentebb (NEM PC!!!!) vagy a disznó haszontalan lusta hímneműek satnyultak még tovább, a telefonnyomkodástól meg a playstationtől.

2023. jan. 28. 18:29
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
85%

Gyonyoru, ahogy valaki ezzel nyugtatja magat, hogy megprobal leoltani masokat azzal, hogy neki mi mindene van, olyanokat, akiknek a felsorolt dolgok legalabb fele tenyleg megvan😂😂😂

Amugy en pont leszarom az otthon jatszo sracokat, akik nem dolgoznak, nincsenek befolyassal az eletemre, max nem kezdek veluk kapcsolatba, hogy tovabbra se legyenek🤷‍♀️ De amugy meg mindenki azt csinal, amit akar.

2023. jan. 28. 20:33
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
3 éve tartó boldog parkapcsolatban élsz, de szórakozóhelyekre jársz a haverjaiddal és idegen nőket lesel, hogy kivel táncolnak, aham...😂
2023. jan. 28. 20:34
 43/50 A kérdező kommentje:
kicsit le vagy maradva manapsag a nyitott parkapcsolat es a polyamory a divat
2023. jan. 28. 20:37
 44/50 anonim ***** válasza:
95%
Erdekes amugy, hogy itt az osszes frusztralt pattogo csiranak millios fizetese van allitolag, de egy olyan kerdesnel, ahol temaba vag a fizetes es leirjak paran, hogy 400-500 ezret keresnek, megy a huledezes meg hogy tuti kamu😂
2023. jan. 28. 20:38
 45/50 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező ha ekkora isten császár vagy miért itt b@szod a rezet? Dugd a csajodat, vagy költsd a pénzed. Vagy más dugja ma éppen? 😂😂😂
2023. jan. 28. 20:41
 46/50 anonim ***** válasza:
90%
45# Beszart a nyomtató és nem tudja kinyomtatni a mai nőjét instáról :D
2023. jan. 28. 20:54
 47/50 anonim ***** válasza:
85%
Az eszedbe sem jut te szerencsétlen, hogy nem azért mentek az adott helyre, hogy pasizzanak?
2023. jan. 28. 22:38
 48/50 anonim ***** válasza:
93%

"Meg egy dugás miatt be kell neki hasalni egy életre? SEMMIVEL nem tartozunk ;)"

Mi sem. Szóva állni sem vagyunk kötelesek veled.

2023. jan. 28. 22:40
 49/50 anonim ***** válasza:
92%

34

"emberkedhetsz, de sajnos ez a fajta visszaoltogatás 14-15 évesek között színvonal, de már ott sem kiemelkedő :("

Nos, ki sem kellett volna írnod ezt az értelmetlen kérdést, majd utána mindenkit támadni, vagdalkozni, és megosztani velünk, hogy milyen az (elképzelt) életed.

2023. jan. 28. 22:42
 50/50 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom. Én nem randizni meg férjet keresni mentem diszkóba. Ha meg épp összejött egy alkalmi, az extrém jó volt. Igen, üríteni mellettem. De nekem se kellett ennél több és bizony az ürítette belém, akit én választottam. Mi a probléma?
2023. jan. 28. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!