Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyeken tényleg ennyire súlyos a helyzet, hogy lányok már egymással táncolnak?
Az egymással alatt azt értem, hogy rendesen fogják a kezüket egymásnak, forgatják egymást. Elég szembetűnő a jelenség mostanában.
Nyilván nem azért van, mert nem mennének oda férfiak lekérni ezeket a nőket, meg hogy ne lenne elég pasi a teremben, hanem egyszerűen már nagyon kevés az olyan fószer aki megüti a szintet.
Most vagy a nők - NYILVÁNVALÓAN JOGOSSAN - magas igényei mentek fentebb (NEM PC!!!!) vagy a disznó haszontalan lusta hímneműek satnyultak még tovább, a telefonnyomkodástól meg a playstationtől.
33
emberkedhetsz, de sajnos ez a fajta visszaoltogatás 14-15 évesek között színvonal, de már ott sem kiemelkedő :(
de nyugi, de még talán te is fejlődhetsz, még ha nagyon kicsit is, de igen.
na épp ez az hogy ha lennének csávók akik tetszenek a nőknek, akkor nem lenne ennyire gyakori hogy nők egymást táncoltatják.
én elég sokat jártam egyedül is nőzni, mert akkor nem kellett senkihez sem igazodni, és igen, kelletik magukat a nők, ha tetszik nekik valaki, az más kérdés, hogy nem minden csávóka kiván élni a felkinálkozó lehetőségekkel. És én sem, mert szóval csúnya lányokkal nem vagyok kisegítve. Nem tudok vele mit kezdeni hogy tetszek neki.
Ja arról meg ne is beszéljük hogy a nők mennyire értékelik túl önmagukat. Egy átlagos nő egyenesen vérig sértődik, ha őt egy 6-osnak nevezik, még ha már a 6-os is túlértékelő.
hát ha jól nézel ki akkor meg tudom érteni, hogy "kedvesek" a nők.
ötkertbe tegnap majdnem bementünk de őszintén szólva már a sorbanállásnak sem volt jó hangulata. Meg már a zene sem jött be. Ez a hiphop, latin vonal nekem túl sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!