Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szórakozóhelyeken tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken tényleg ennyire súlyos a helyzet, hogy lányok már egymással táncolnak?

Figyelt kérdés

Az egymással alatt azt értem, hogy rendesen fogják a kezüket egymásnak, forgatják egymást. Elég szembetűnő a jelenség mostanában.

Nyilván nem azért van, mert nem mennének oda férfiak lekérni ezeket a nőket, meg hogy ne lenne elég pasi a teremben, hanem egyszerűen már nagyon kevés az olyan fószer aki megüti a szintet.

Most vagy a nők - NYILVÁNVALÓAN JOGOSSAN - magas igényei mentek fentebb (NEM PC!!!!) vagy a disznó haszontalan lusta hímneműek satnyultak még tovább, a telefonnyomkodástól meg a playstationtől.

2023. jan. 28. 18:29
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom; én alapból szeretek a barátnőimmel táncolni.
2023. jan. 28. 19:51
 32/50 anonim ***** válasza:
94%
Én is a barátnőimmel megyek, velük szórakozom. Nem értem a kérdést miért baj ez.
2023. jan. 28. 19:52
 33/50 anonim ***** válasza:
88%
30# Legalább van egy képzelt világod amiben jól érzed magad. Elég egyértelmű, hogy a felsoroltak közül egyik sincs meg neked, a fogalmazás módjából látszik. "fizetés"-valakinek a kulimunkása-, "iskola"-egyetemről nem hallottál-, "kapcsolat"-itt vinnyogsz a párkapcsolati problémákról-. Engedd el ezt a topicot és ne csinálj még nagyobb hülyét magadból.
2023. jan. 28. 19:58
 34/50 A kérdező kommentje:

33

emberkedhetsz, de sajnos ez a fajta visszaoltogatás 14-15 évesek között színvonal, de már ott sem kiemelkedő :(

de nyugi, de még talán te is fejlődhetsz, még ha nagyon kicsit is, de igen.

2023. jan. 28. 19:59
 35/50 anonim ***** válasza:
92%
Fú csávóm 😂 idén nem voltam még szórakozni, de eddig azt tapasztaltam hogy ha te tényleg tetszel egy lánynak akkor azzal fogsz tudni táncolni meg beszélgetni is, akár ott vannak a barátnői akár nincsenek. Az hogy egy srác 6osnak vagy 8asnak vagy 10esnek látja magát, egyáltalán nem biztos hogy a lányok is annak látják 😂
2023. jan. 28. 20:14
 36/50 A kérdező kommentje:

na épp ez az hogy ha lennének csávók akik tetszenek a nőknek, akkor nem lenne ennyire gyakori hogy nők egymást táncoltatják.

én elég sokat jártam egyedül is nőzni, mert akkor nem kellett senkihez sem igazodni, és igen, kelletik magukat a nők, ha tetszik nekik valaki, az más kérdés, hogy nem minden csávóka kiván élni a felkinálkozó lehetőségekkel. És én sem, mert szóval csúnya lányokkal nem vagyok kisegítve. Nem tudok vele mit kezdeni hogy tetszek neki.

Ja arról meg ne is beszéljük hogy a nők mennyire értékelik túl önmagukat. Egy átlagos nő egyenesen vérig sértődik, ha őt egy 6-osnak nevezik, még ha már a 6-os is túlértékelő.

2023. jan. 28. 20:17
 37/50 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez csak általánosítás. menj el egyszer az ötkertbe és nézd meg a fiú/lány arányt. 50-50 lesz és egy csomó fiú fog tombolni a lányok mellett. Szóval nem tudom mire alapozod az állításod. Biztos vannak nagyképű maguktól elszállt nők, de a többség full normális vagy szimplán 100ból 90x szerencsém volt és nem találkoztam bunkó beképzelt lányokkal.
2023. jan. 28. 20:23
 38/50 A kérdező kommentje:

hát ha jól nézel ki akkor meg tudom érteni, hogy "kedvesek" a nők.

ötkertbe tegnap majdnem bementünk de őszintén szólva már a sorbanállásnak sem volt jó hangulata. Meg már a zene sem jött be. Ez a hiphop, latin vonal nekem túl sok

2023. jan. 28. 20:25
 39/50 A kérdező kommentje:
egyébként hiába van akár 90%-os női többlet ha a másik oldalon gyenge a felhozatal.
2023. jan. 28. 20:26
 40/50 anonim ***** válasza:
91%
Nézd. A világ így működik. Ha tetszel valakinek/megvan a kémia köztetek akkor fel fogod tudni szedni. Ha nem tetszel akkor nem fog veled szóbaállni kedvességből. Tökmindegy hogy 1es vagy 10es vagy.
2023. jan. 28. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!