Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szórakozóhelyeken tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken tényleg ennyire súlyos a helyzet, hogy lányok már egymással táncolnak?

Figyelt kérdés

Az egymással alatt azt értem, hogy rendesen fogják a kezüket egymásnak, forgatják egymást. Elég szembetűnő a jelenség mostanában.

Nyilván nem azért van, mert nem mennének oda férfiak lekérni ezeket a nőket, meg hogy ne lenne elég pasi a teremben, hanem egyszerűen már nagyon kevés az olyan fószer aki megüti a szintet.

Most vagy a nők - NYILVÁNVALÓAN JOGOSSAN - magas igényei mentek fentebb (NEM PC!!!!) vagy a disznó haszontalan lusta hímneműek satnyultak még tovább, a telefonnyomkodástól meg a playstationtől.

2023. jan. 28. 18:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
#16 de ha nem baj, akkor miért hisztizel miatta itt?
2023. jan. 28. 19:34
 22/50 A kérdező kommentje:

amit meg én látok, hogy a 20-as számú versenyző próbál valami okosat ideböffenteni, mert ő nyilvánvalóan egy meglehetőssen sikeres és kiemelkedő adottságú és képességű EGYÉN, aki kajak bárkiről megmondja a tutit, mert hát habitusa miatt megteheti.

ezzel most azt fejezem ki, hogy egyrészt egyáltalán nem vagy sem frappáns, sem hatékony, de nyilvánvalóan az ész osztással próbálod nyomorult életed miatt felgyülemlett feszültséget itt kiadni.

2023. jan. 28. 19:34
 23/50 anonim ***** válasza:
90%
#22 ki bántott? Csak nem egy néni, aki elutasított. Jajj szegény kisfiú
2023. jan. 28. 19:36
 24/50 A kérdező kommentje:

ember, valószinüleg én vagyok a kevés, hogy nem fogom fel a MAGASSÁGOS logikádat, ami azt mondja neked, hogy ha valaki a NŐ-kkel kapcsolatban BÁRMIT megkérdőjelez, akkor az egy lúzer.

ki mondta, hogy én akármit akarok ezektől a nőktől? Tudok magamnak nőt találni, nem miattam kell egymással táncoljanak ezek a nők, hanem a többi fószer miatt akik szemlátomást nem mennek oda, vagy nem ütik meg a szintet, hogy elfogadják a közeledésüket a nők

25/50 anonim ***** válasza:
95%
Igen kérdező, én vagyok feszült, a vak is látja, aki végigpörget a kommentjeiden. :D
 26/50 anonim ***** válasza:
95%

“ udok magamnak nőt találni, nem miattam kell egymással táncoljanak ezek a nők”

Akkor miért zavar hogy egymással táncolnak?

2023. jan. 28. 19:38
 27/50 A kérdező kommentje:

hát nem, te csak egy ilyen random makinger vagy, aki azt hiszi, hogy az internet is ugy müködik, mint a törzsi haveri társaság, ahol elég csak együtt fröcsögni valakin akit az adott közeg ki akar közösiteni.

sajnálom, hogy a te életed csak azon keresztül tud felfogni bármit a világból, amit a többi emberrel való kapcsolatán keresztül él meg.

2023. jan. 28. 19:39
 28/50 A kérdező kommentje:

26-os

akkor miért zavarja a világot, hogy a férfiak otthon nyomják a játékkonzolt, meg nem dolgoznak eleget, hogy házat vegyenek a nőnek meg gyémántos aranygyürüt és hasonlók?

Ez kinek fáj?

2023. jan. 28. 19:40
 29/50 anonim ***** válasza:
96%
Kíváncsi lennék, hogy árufeltöltéssel vagy esetleg betonozással foglalkozol :D Illogassad a sört és nézd a tévét attól lenyugszol. Pár kérdéssel kifordítottak az emberek. Már te sem tudod eldönteni, hogy az a baj, hogy a csajok táncolnak egymással, vagy túl magasak az elvárásaik vagy éppen a csávók balfaszok, mert nem mennek oda a csajokhoz. Mondom neked a világgal van bajod és a lelkibékéd az itteni fröcsögésed nem fogja rendbe tenni, csak jobban felbaszod magad. Önismerettel foglalkozz többet, értsd meg miért siklott ki az életed és mit tehetsz érte, hogy rendbe hozd. Máris jobban fogod értékelni az életed és más lesz a hozzáállásod a társadalomhoz. Bevallom nem volt szép tőlem, hogy fekvő emberbe belerúgtam. Ezért itt kiszállok és kívánom neked, hogy jöjjenek be a számításaid.
2023. jan. 28. 19:45
 30/50 A kérdező kommentje:

hát nemtom, igy 7 számjegyü fizetéssel, rendes értelmes iskolában szerzett diplomával, saját pesti belvárosi lakással, új autóval, 3 éve tartó kapcsolattal mitől síklott félre az életem, de valószinüleg ott rontom el, hogy nem vagyok egy modoros kis panelhuszár, aki megmondja a tutit valami megfoghatatlan erkölcsi magasságból

persze felfogom hogy az egyetlen probléma az, hogy a N.Ő.-kre nem szabad manapság SEMMILYEN kritikát megfogalmazni, illetve bármilyen formában megkérdőjelezni, hogy esetleg el vannak szállva az igények.

Újabban már arra sem lehet terelni a témát, hogy a himnemüek lusták és satnyák, mivel az nagyon gyorsan oda vezet, hogy a nőknek esetleg vannak igényeik, szóval ERRŐL sem szabad beszélni, nehogy véletlenül a nők felelőssége felmerüljön még akár gondolati szinten is.

2023. jan. 28. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!