Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na igen, ezt, vagy hasonlót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na igen, ezt, vagy hasonlót, mikor kell/lehet/szab felhozni?

Figyelt kérdés
Így egyszerűbb, csak az első pár perc. https://www.youtube.com/watch?v=6PDLZObCHa0
2023. jan. 26. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb semmikor!
2023. jan. 26. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Mit???
2023. jan. 26. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
pisi és hasonló fétisek
2023. jan. 26. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:
1. Nem a prostis, vadászházas részre gondoltam. Az az előttire. Mert én itt tudtam meg a Gyakorin, majd 30 évesen, hogy a hajhúzás, és fenékre csapás szex közben az kapcsolati erőszak, a fülbe nyalás, és a női lábujjak szopogatása meg, gyomorforgató perverzió. Ja, és azt is, hogy a 18 éves lány - 30 éves férfi kapcsolata pedofília!
2023. jan. 26. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Meg nem nyitom, képzelem miféle undormány, a 4-esedből már biztosan lehet tudni.

Én egyiket se viselném el, repülne a hajhúzós, fenékcsapkodós, fül- és lábnyalogatós barom is.

Pedónak meg nem a 18 - 30 miatt nevezünk, hanem a 14 évesre nyáladzás miatt 40+-os vén perverzként.

Amúgy neked miért szívügyed a gusztustalan fétiseidet és a pedofíliádat lenyomni mások torkán? Maradj magadnak velük, ki a francot érdekelnek?

2023. jan. 26. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tulképp a kérdésre a válasz lemaradt. Hozd fel azonnal az összeset, hogy azonnal leléphessünk, ez a legjobb megoldás :D
2023. jan. 26. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Otos, megnyithatod, csak egy TheVR beszelgetes van linkelve.

Kerdezo, ha te ezeket kerdes nelkul csinalod, akkor beteg vagy, ennyi. Online ismerkedes eseten kiirhatod az adatlapodra, eloben meg lehet ra utalni kulturaltan, meg akar egy elso randi elott is, hogy fura vagyaid vannak.

2023. jan. 26. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt például miért kéne ismerkedéskor felhozni, hogy kizárólag tinikre izgul? Elvégre egyből kiderül abból, hogy kire mozdul rá. Vagy úgy kell elképzelni, hogy randizgat egy 30+ nővel, miközben nem is kívánja, és kislányokra gondol szex közben? Komolyan nem értem.

Amúgy meg rögtön az elején, csak ne a nőket fáraszd vele, hanem egy terapeutát.

Arra nem is vagyok hajlandó írni semmit, ha egy felnőtt férfit meglep, hogy a hajtépés és az ütés fáj a nőknek. Párkapcsolatban is.

Ezért vonzódsz a tinikhez. Vele még el tudod hitetni, hogy normálisak a vágyaid, mindenki ezt csinálja, és vele van gond, ha nem élvezi. Meg azért kicsi és puha, hogy ne fájjon.

Egy szexuálisan kicsit is tapasztaltabb lány már elhajt a p1csába és kikéri magának.

2023. jan. 27. 06:22
 9/10 A kérdező kommentje:

8.

NEM a kitépem a hajad, és NEM a véresre verem a feneked szintről írtam! Sarkítasz, vagy ennyire buta vagy?

SOK férfi (IGEN!!! A te pasid, fiad, apád, testvéred, gyereked életét megmentő sebész főorvos, IS) gondol tinilányokra, mikor a nejét reszeli.

2023. jan. 27. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
5%

"SOK férfi (IGEN!!! A te pasid, fiad, apád, testvéred, gyereked életét megmentő sebész főorvos, IS) gondol tinilányokra, mikor a nejét reszeli."

Na jó.. Ebben azért van igazság. 😅

2023. jan. 27. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!