Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ebből a szempontból is jobb, könnyebb?
Nem mindenki úgy gondolkodik, hogy kb. mindegy, csak legyen valaki. Leírtam, ha vki szerelmes, vagy csak nagyon vonzza egy konkrét személy, nem fogja érdekelni, hogy hány másik csorgatja utána a nyálát. Ha meg mégis, a 30 nyálcsorgatóból is ki tudja, mennyi a minőségi… (Nem sznob értelemben írom, de pl. büdös, két értelmes mondatot kinyögni nem tudó embert nem tekintünk sokan potenciális partnernek.)
A férfiak között is vannak, akikért sorban állnak a nők. Ja, hogy ez nem te vagy? Attól még létező jelenség.
"ha azt hiszed, hogy lelkileg felemelő érzés, mikor valaki akit szeretnéd, ha szeretne, csak használni (megbaszni) akar."
Ezt írtam volna? Ülj le , lányom, szövegértés egyes!
14
Hát ez az. Titeket megkefélnek, ha nagyon akarjátok. Fordított esetben mi lenne? A nő kiröhögni a hapsit, és kész.
Pontosan ezt írtad!!!!!!!!! Mert szerinted milyen jó, hogy "nekunk jut szex" ha másra nem is kellettunk
Engem például hónapokig hülyített egy pasi, levelezgetett velem, majd mire jött volna a a randi, az utolsó pillanatban lemondta.
Hiába áll ott az ajtóm előtt 5 másik, ha azok nem kellenek nekem a világ minden kincséért sem...Én azt szerettem, aki nem jött el és most is azt szeretem...
Anno voltam valakinek a “lejjebb adott igénye” .
Eltelt pár év, de még mindig megalázva érzem magam miatta. Megalázott engem, megalázta saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!