Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek, ha minden szempontból megfelelek a nőknek, csak épp nem tudok velük bánni?
Több nőnek is bejöttem már, helyesnek tartanak, jóképűnek. Nem vagyok egy elveszett ember, vannak céljaim, terveim, biztos anyagi hátterem stb.
Viszont egész egyszerűen nem tudom, hogy kell a nőkkel bánni. A szüleim nagyon konzervatívak, ezért engem egy vaskalapos fiúgimnáziumba írattak be(amit utáltam), amúgy egy budai burokban nőttem fel, kb. 18 éves koromig nem is nagyon volt alkalmam lányokkal ismerkedni. Aztán amikor elkezdődött az egyetem, kinyílt a világ, és hirtelen rengeteg lánnyal találkoztam, és rögtön bele is zúgtam egyikbe, teljesen úgy tűnt, h ő is belém, de aztán kiderült, h félreértettem, ráadásul van barátja, szóval hatalmas pofára esés lett. Aztán következő félévbe belezúgtam egy másik lányba, róla is azt hittem, h bejövök neki, de ugyanúgy kiderült, h egyáltalán nem. Aztán egy harmadik lány meg közbe belém zúgott, de én nem vettem észre, pedig tetszett, de úgy tűnt, h egyáltalán nem érdeklem, csak később tudtam meg, h akart tőlem valamit, amikor már összejött valaki mással. Aztán olyan is volt, h összejöttem egy lánnyal, azt hittem szeret, de pár hónap után kiderült, h csak a pénzem kell neki. Aztán megint összejöttem egy másik lánnyal, de az is csak pár hétig tartott mert csak a volt barátját akarta féltékennyé tenni. Be kellett látnom, h nekem nem megy a csajozás, mert nem is veszem észre, h mikor tetszem valakinek, és mikor nem, el vagyok keseredve, h nekem így sosem fog összejönni egy normális kapcsolat. Már nagyjából egy éve nem is próbálkozom, mert már elegem van a sok csalódásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!