Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetett volna tenni egy ilyen szituációban? Foglalkoznom kellene ezzel egyáltalán?
22 éves fiú vagyok, van egy 32 éves bátyám. Neki még sosem volt csaja, teljesen szűz még, semmi köze nem volt még nőhöz semmilyen téren. Emiatt nem szeretném bántani sosem, méregetni sem akartam magamhoz soha, viszont azt ki merem mondani, hogy ez csak az ő felelőssége, mert nincs semmi olyan veleszületett baja ami megnehezítené a dolgát, mindketten jó géneket örököltünk, ami előnyös tud lenni, ha foglalkozik magával az ember.
Van egy társaság, ami már régóta közel áll a családunkhoz, a múltkor velük voltunk szórakozni egy helyen, 3 napos program volt. Csatlakozott hozzánk egy új csak, aki a társaságban az egyik lány barátnője. Új volt mindenki a csaj számára, de könnyen beilleszkedett. A bátyámon látszott, hogy tetszik neki ez a nő. Próbált ilyen erőltetett közeledéseket tolni felé, de nem olyan tipikus dolgokat, csak mindig ilyen más és más kifogásokkal meg akarta érinteni a nőt de ilyen nagyon mesterkélt módon és kellemetlen volt ezt az egészet látni kívülről és látszott, hogy a csajnak is kellemetlen. A csajon látszott, hogy nem érdekli a bátyám mint pasi. Viszont ahogy így beszélgettem mindenkivel a társaságban, a csaj sokszor nevetett azon amit mondtam és látszott, hogy kedvel engem. És többször próbált felém közeledni a csaj, meg külön velem beszélgetni, tőlem kérdezni dolgokat. És néhányszor amikor tőlem kérdezett valamit a csaj, a bátyám így gyorsan próbált válaszolni helyettem neki, illetve néha amikor beszélni próbált velem a lány, ilyen kifogásokkal el akarta terelni a szót és közbe szólt a beszélgetésünkbe és pl mutatott valamit a telefonján a csajnak. Az egész szituációt levágta a csaj is, látszott az a kellemetlen érzés is rajta, amikor pl a bátyám gyorsan helyettem akart válaszolni a csajnak. Aztán este amikor bement mindenki a hotelba, a csaj rám írt messengeren is és ott is beszéltünk pár szót. Aztán másnap reggel amíg mindenki aludt, kérdezte alszok-e még és kihívott beszélgetni és beszéltünk pár dologról.
Másnap ugyan ezeket csinálta néha a bátyám csak más és más módokon mindig valami kifogással, próbálta megfogni a lány haját ha szóba jött, meg ilyenek.
Én nem voltam féltékeny egyáltalán, egyszerűen ilyen szekunder szégyen érzetem volt végig ettől. Illetve a lány is elmondta nekem egy idő után, hogy ezt észre vette és hogy borzasztó kellemetlenül érezte magát miatta.
És lehetne bennem lelkiismeret furdolás miatta, hogy jajj elveszem tőle a nőt aki tetszett neki, mert ő gondolom biztos ezt gondolja. De egyszerűen amikor ő próbált felé közeledni és ilyen ürügyekkel hozzá érni, látszott, hogy a csajt egyáltalán nem érdekli a tesóm férfiként, illetve a csaj felém meg magától kezdett el közeledni. Én meg először direkt nem is akartam közeledni, de most nem fogom elutasítani a csajt, aki még tetszik is, csak azért mert ilyen a bátyám.
Szerintetek jól tettem, hogy inkább ignoráltam a szituációt és nem mondtam le a csajról csak emiatt? Kicsit tényleg szar érzés volt ezt az egészet látni, de tényleg nem tudtam vele mit kezdeni sajnos. Én ha azt látnám, hogy ő és valami csaj között alakul valami, eszembe sem jutna közbe avatkozni vagy bármi. Viszont fordíott esetben úgy néz ki őt ez nem is érdekli. Persze lehet azt mondani, hogy ő hamarabb ott volt a társaságban mint én és pár órával hamarabb beszélt a lánnyal, de ez semmit sem jelent mert nem tetszett neki.
Ugye nem lenne helyes a részemről a lelki ismeret furdolás ez esetben? A csajjal azóta is jóba vagyok amúgy és beszélünk meg találkozunk mostmár kettesben. Volt is köztünk már minden azóta, a kapcsolatot még persze ilyen korán nem akarom elkiabálni, de a lényeg, hogy alakul.
Aznap este meg kellett volna beszélni a szitut a bàttyàddal.
Hogy gáz amit csinál , és nem is érdekli a csajt.
Most nem menne itt a "jó gènek" ellenère a kèrdezgetès
Vagy a DNS csomagba nem volt a kommunikáció?
Ha összejöttök és kiderül lehet agresszívabb lesz, mint most ha kinyitod a szád.
Mert az oké, hogy tetszetek egymásnak, de ő meg a bátyád és akármilyen szerencsétlen is akkor is kellene, hogy tudjon róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!